Sisältöön
Nainen istuu kalliolla päällään Marimekon unikko farkkutakki, valkoiset housut ja vieressä laukkuNainen istuu kalliolla päällään Marimekon unikko farkkutakki, valkoiset housut ja vieressä laukku

Löydä kesän ihanat tyylit – kolme ideaa naisten kesätyyliin

Kesä on täydellistä aikaa leikitellä erilaisilla tyyleillä ja löytää oma suosikki lämpimien päivien asukokonaisuuksista. Kokosimme kolme eri kesätyyliä, jotka sopivat niin rennolle piknikille, kaupungille kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Tutustu rentoon pellavalookiin, trendikkääseen Co-ord-tyyliin ja värikkäisiin kesämekkoihin. Inspiroidu ja löydä oma tyylisi!

Osta naisten muotia

Tutustu naisten kesämuotiin

Nainen tasaraitapaita päällä ja neule harteilla sekä crocsit ja vaalea laukku.

1. Huoleton kesätyyli – rento pellava

Tämä rento saaristohenkinen pellavalook sopii erinomaisesti niin piknikille kuin kaupungillekin. Tyylin ytimessä ovat luonnolliset materiaalit ja huoleton mukavuus, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan mihin tahansa kesäpäivään. Kevyet pellavahousut pitävät olon viileänä kuumimpinakin päivinä, ja ripauksen merihenkisyyttä ja ajattomuutta saat asuun yhdistämällä valkoiset housut klassiseen tasaraitapaitaan. Viileämpää säätä lämmittää farkkutakki tai neule luoden tyyliin rentoa särmää. Tyylikäs ja käytännöllinen olkakassi kätkee sisäänsä kaiken tarpeellisen aurinkovoiteesta eväsleipiin, ja kultaiset korvarenkaat viimeistelevät lookin hienostuneella säihkeellä. Tämä huoleton ja ilmava kokonaisuus on täydellinen look kesän aurinkoisiin hetkiin.

Osta pellavaa ja farkkua

Osta asusteita

Tutustu sandaaleihin

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Nainen sinivalkoraidallisessa paidassa ja shortseissa sekä musta laukku ja Vansit

2. Trendikäs Co-ord – Köpis-mimmin kesätyyli

Co-ord-tyyli eli yhteensopivat asukokonaisuudet ovat nyt kuuminta muotia, ja tämä Köpis-mimmi-tyyli on täydellinen esimerkki siitä, kuinka vaivattoman tyylikäs voi olla kesällä. Vaaleansiniraidalliset pellavashortsit ja pellavapaita muodostavat raikkaan ja ilmavan asukokonaisuuden, joka sopii erinomaisesti lämpimiin kesäpäiviin. Mukavuutta ja rentoutta tyyliin tuovat klassiset Vans-tennarit, jotka sopivat täydellisesti niin kaupungille kuin pyöräretkellekin. Viimeistele look laukun ja aurinkolasien avulla. Tämä Köpis-mimmin kesätyyli yhdistää rentouden ja trendikkyyden vaivattomasti, tehden siitä täydellisen valinnan niin toimistolle kuin vapaa-aikaankin.

Osta shortseja

Osta paitoja

Osta tennareita

Osta asusteita

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Nainen värikkäässä kesämekossa ja aurinkolaseissa sekä oranssi laukku ja kävelykengät

3. Värikäs kesämekko – täydellinen valinta arkeen ja juhlaan

Kesän ilo ja energia hehkuvat värikkäässä kesämekossa, joka on yhtä upea valinta niin arkeen kuin juhlaan. Mekon kesäiset värit tuovat asuun eloa ja persoonallisuutta, tehden siitä katseenvangitsijan missä tahansa tilanteessa. Lisää asuun leikillisyyttä ja käytännöllisyyttä yhdistämällä siihen värikäs olkalaukku. Viimeistele look tyylikkäillä kävelykengillä, suojaa silmäsi auringolta aurinkolaseilla ja nauti kesäjuhlista. Tämä asukokonaisuus sopii täydellisesti niin arkeen kuin kesäjuhliinkin.

Osta kesämekkoja

Osta kenkiä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan