Sisältöön

Kampanjaetujen ehdot

Kampanjaedut eivät koske erikoiskokoisia tuotteita ja lahjapakkauksia, jos kampanjan ehdoissa ei toisin mainita. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

S-Etukortin käyttö kampanjoissa

Hyödynnä S-Etukortin edut kirjautumalla verkkokauppaan asiakasomistajana. Kun lisäät S-Etukorttisi tiedot osoitteessa s-kayttajatili.fi kohdassa “Omat tiedot – Etukortit ja jäsenyydet”, sinut tunnistetaan asiakasomistajaksi ja saat verkko-ostoistasi Bonuksen ja muut asiakasomistajaedut. Kirjaudu verkkokauppaan tai Luo S-käyttäjätili.

Jos et pääse S-käyttäjätilillesi tai olet hukannut kirjautumiseen tarvittavan sähköpostisoitteen, voit kirjautua pankkitunnuksillasi edellyttäen, että olet liittänyt asiakastietoihin oman S-Etukorttisi. Syötä vanha sähköpostiosoite ja valitse seuraavasta näkymästä "Pankkitunnukset". Viimeistele tunnistautuminen valitsemasi pankin sivulla. Vaihda heti kirjautumisen jälkeen asiakastietoihisi uusi sähköpostiosoite.

Onko käytössäsi etukoodi?

Jos sinulla on etukoodi, voit lisätä sen ostoskorin yhteenvedossa ”Käytä etukoodi” kohdassa. Huomaathan, että voit käyttää vain yhden etukoodin tilausta kohden.