Sisältöön

Maksutavat

Tällä hetkellä käytössä olevat maksutavat on kerrottu alla. Kehitämme uutta Sokos-verkkokauppaa ja lisäämme uusia maksutapoja verkkokauppaan vaiheittain. 

 

Maksukortit

Voit maksaa ostoksesi Visa- ja Mastercard-korteilla. Luottokorttilaskullasi tai tilitapahtumissasi korttiveloituksessa myyjänä näkyy Sokos verkkokauppa. Verkkokaupassa voit maksaa myös S-Pankin S-Etukortti Visa Debit- tai Credit-kortilla. Credit-kortilla saat tarvittaessa ostoksillesi myös maksuaikaa. 

Verkkokaupassamme käytetään EU:n maksupalveludirektiivin (PSD2) mukaista vahvaa verkkomaksamisen tunnistautumista, jonka tavoitteena on parantaa maksamisen turvallisuutta. Käytettävästä pankista ja kortista riippuen korttimaksu saattaa vaatia vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla. Maksupalveludirektiivi vaikuttaa kaikkiin EU-alueella toimiviin verkkokauppoihin. Lue lisää PSD2-maksupalveludirektiivistä Finanssivalvonnan artikkelista.

 

Verkkopankki

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken ja Aktia. Maksusuorituksen jälkeen valitse ”Palaa myyjän palveluun”, jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

 

MobilePay

Uutta! Voit nyt maksaa verkkokauppaostoksesi kätevästi MobilePay-sovelluksella. Muista aktivoida verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä verkkokauppaostostasi. Voit lukea lisää MobilePayllä maksamisesta täältä.