Sisältöön
alt="alt="

Box of Emotions – Kauneuden sovituskoppi

Box of Emotions on kauneuden sovituskoppi, joka antaa tilan kauneuden tarkasteluun, kokemiseen, kokeiluun ja sanallistamiseen. Se on paikka, joka on vapaa ennakkoluuloista ja kutsuu kaikki tilaansa sellaisina kuin ovat.

Mitä yhden boksin sisällä voi tapahtua? Kauneustuotteita, paljastuksia, vinkkejä – ja paljon tunteita nyt ainakin.

Kurkkaa sisään ja seuraa somessa @sokosemotion tai @sokosemotion_fi

Passion Project

Haluatko, että pohjameikki pysyy eikä tummu tai hapetu? Kiinnostaisiko kasvojenkohotus varjostuksella ja poskipunalla toteutettuna? Entä oletko kuullut kolme myyttiä ihonhoidosta? Passion Project -osiossa asiantuntijamme antavat vinkkejä meikkaamiseen ja ihonhoitoon.

Beauty Confessions

Menikö tuotteiden kanssa överiksi? Mokasitko itseruskettavan laitossa? Ei hätää, me pystymme samaistumaan ja mokathan kuuluvat elämään! Sukella nolostuttavien paljastuksien maailmaan ja paljasta omasi.

Tutustu Beauty Confessions -osioon Instagramissa tai TikTokissa. Beauty Confession -videot löydät Instagramissa kootusti myös kohokohdista kohdasta Secrets.

Raw Emotions

Pysähdy hetkeksi ja kurkkaa Raw Emotions -osioon, jossa esittelemme must have -tuotteita ja niiden ihania koostumuksia. Miltä kuulostaisi vaikkapa hehkutipat kasvoille, shimmeri silmäluomille tai all in -seerumi, joka antaa iholle hehkua, kosteutusta ja elastisuutta?

Tutustu lisää Instagramissa ja TikTokissa.