Sisältöön
Aurinko- ja itseruskettavia tuotteita.Aurinko- ja itseruskettavia tuotteita.

Tyylin asiantuntija suosittelee: Nämä aurinko- ja itseruskettavat tuotteet ovat tämän kevään must have!

Sokos Lahdessa työskentelevä meikkitaiteilija Annie Muukka valitsi omat suosikkinsa Sokoksen ja Sokos Emotionin aurinko- ja itseruskettavista tuotteista. Näillä tuotteilla suojaat ihosi auringolta sekä saat kauniin sävyn iholle.

Sokos Lahdessa työskentelevä meikkitaiteilija Annie Muukka sekä aurinko- ja itseruskettavia tuotteita.

Annie Muukka

meikkitaiteilija, myyjä

Sokos Lahti

”Työni on äärettömän monipuolista, mm. palvelen asiakkaita, teen somea, suunnittelen meikkilookeja Sokoksen ja Sokos Emotionin Instagram-filttereihin ja juonnan tapahtumia. Saan tehdä työtä alalla, joka kiinnostaa ja inspiroi minua loputtomasti.”

ALGA MARIS Sävyttävä aurinkovoide

”Alga Mariksen sävyttävä aurinkovoide on näppärä käyttää: iho tasoittuu samalla tavalla kuin meikkivoidetta käytettäessä, ja samalla saa aurinkosuojan. Mineraaliset aurinkosuojat tuntuvat usein raskaammilta iholla kuin kemialliset. Vähän arvelutti sen vuoksi tämän käyttö, mutta olinkin aivan ihastunut. Tämä on yksi suosikkiaurinkosuojistani!”

Ladataan

PATYKA Face Sun Cream SPF50 -aurinkovoide kasvoille ja Body Sun Spray SPF30 -aurinkovoide vartalolle

”Patykan aurinkosuojatuotteet saavat aina ensiluokkaista palautetta asiakkailta. Voiteet eivät jätä iholle valkoista kerrosta, ja ne tuntuvat iholla kevyeltä. Luonnonkosmetiikkatuotteiden luksusta!”

Ladataan
Ladataan

LIERAC Sunissime The Sun Velvet Fluid SPF50

"Oma aurinkosuojasuosikkini kasvoille. Lieracin aurinkosuojavoide jättää kasvoille miellyttävän tunteen. Voiteessa on ihana tuoksu, ja se jättää ihon ihanan pehmeäksi. Itsellä voide on toiminut kuivaihoisena myös meikin alla, sillä voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti.”

Ladataan

HELLO SUNDAY the one for your eyes SPF50 -silmänympärysvoide

”Edellä mainittua Lieracin aurinkosuojapuikkoa edullisempi vaihtoehto, joka sisältää myös kosteuttavia ainesosia.”

Ladataan

ESTÉE LAUDER Double Wear Flawless Hydrating Primer SPF 45 -pohjustusvoide

”Tämä tuote hoitaa meikin pohjustamisen sekä samalla auringolta suojaamisen. Pohjustusvoide jättää iholle miellyttävän ohuen tunteen. Monilla aurinkosuojilla on tapana rullata tai murustua meikin alta pois. Tämän kanssa ei tarvitse huolehtia siitä. Tuotetta pitää vain muistaa laittaa tarpeeksi, jotta tuotteen suojakerroin toteutuu. Lisäksi pohjustusvoide kosteuttaa ja parantaa meikin kestoa. Kokeile tätä, jos ongelmana on aurinkosuojan hajoaminen meikin alla.”

Ladataan

GARNIER Ambre Solaire Over Makeup Super UV -aurinkosuojasumute kasvoille SK50

”Aurinkosuojaa pitäisi lisätä parin tunnin välein. Tätä voi suihkuttaa meikin päälle. Sopii meikin käyttäjälle, joka haluaa huolehtia aurinkosuojan lisäämisestä päivän mittaan.”

Ladataan

ALGA MARIS Aurinkovoide lapsille SPF50+

”Lapsen iho on erilainen ja läpäisevämpi kuin aikuisella, joten pienelle lapselle on hyvä olla oma aurinkosuojatuote. Tämä on luonnonkosmetiikkabrändin fysikaalinen suoja, joka on turvallinen käyttää. Yksi eniten myydyistä lasten aurinkosuojatuotteista.”

Ladataan

CLINIQUE Superdefense Gel SPF40 -kosteusgeeli

”Ultrakevyt geelimäinen kosteusvoide, jonka suojakerroin on 40. Sopii hyvin, jos erillinen aurinkosuojatuote jäisi muuten laittamatta kasvoille. Hyvä tuote etenkin seka- ja rasvaiselle iholle. Hajusteeton, kuten muutkin Clinique-tuotteet.”

Ladataan

ISLE OF PARADISE Dark Self Tanning Drops

”Isle of Paradisen itseruskettavat tipat antavat kasvoille kauniin sävyn, ja sävyn tummuus on helposti säädeltävissä. Helppo ja miellyttävä käyttää, sekä hyvä tuoksu. Käytän itse yleensä tummaa sävyä. Saan kasvoille tipoilla kunnolla väriä, kun laitan niitä yövoiteen joukkoon kuutisen tippaa. Toisaalta voisin käyttää vain tipan tai pari, jos haluaisin kevyen sävyn. Lisäksi ihoni tuntuu joka kerta sileältä tämän käytön jälkeen. Isle of Paradisella on myös Light- ja Medium-sävyt tipoista, jos pelkää, että tummasta vaihtoehdosta tulee liikaa sävyä. Tuote sopii kaikille. Lempparini itseruskettavista tipoista!”

Ladataan

VITA LIBERATA Tinted Heavenly Tan Elixir -itseruskettava eliksiiri

”Helppo käyttää. Emulsiomainen pohja tekee levityksestä kuivallekin iholle helpompaa. Miellyttävä tuoksu, joka muistuttaa kakkutaikinaa. Hyvä ja rajaton itserusketustulos vaatii yleensä kuorimista ja kosteuttamista. Tämän itseruskettavan kanssa tiedän, ettei minun tarvitse vaivautua, vaan voin pikaisesti läpsiä sen päälle, enkä silti saa rajoja. Jos haluat mukavan keskitumman sävyn ja etsit itseruskettavaa, joka kestää pitkään ja kuluu kauniisti pois, tämä tuote sopii sinulle.”

Ladataan

BONDI SANDS Self Tanning Foam Dark -itseruskettava vaahto

”Osa meistä haluaa tummaa rusketusta ja mielellään yhden levityskerran taktiikalla. Erinomainen tuote, joka on myös oma suosikkini tällä hetkellä. Vaahdolla on upea tumma sävy sekä aivan ihana tuoksu, jos tykkää kookoksesta. Tuote on miellyttävä levittää. Plussaa tahmattomuudesta. Karttaväri oli erottuva – valitettavasti myös lakanoissa. Itseäni se ei haittaa, mutta on hyvä tiedostaa.”

Ladataan