Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Suojaudu auringolta tyylikkäästi

On ihanaa, kun kevät tuo taas mukanaan auringonsäteet ja olostaan voi nauttia lämpimässä ulkoilmassa. Huolettomaan nautiskeluun vaaditaan kuitenkin oikeanlaiset aurinkotuotteet, jotka suojaavat haitalliselta säteilyltä ja liialliselta paahteelta. Suojaudu auringolta tyylikkäästi ja huolellisesti juuri sinulle sopivilla tuotteilla. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäitä hattuja, aurinkolaseja sekä omalle iholle sopivan aurinkovoiteen.

Tyylikäs kesähattu

Kesähattu suojaa päätä tehokkaasti liialliselta auringonpaahteelta. Klassinen lieri tai trendikäs lippa suojaa myös kasvoja ja silmiä kirkkaana päivänä, mutta hatun kaveriksi silmille kannattaa työntää tyylikkäät aurinkolasit. Laajasta valikoimasta löydät omaan tyyliisi sopivan kesähatun sekä aurinkolasit, jotka takaavat nautinnollisen ulkoilupäivän.

Osta naisten hattuja

Osta naisten aurinkolaseja

Urheilupäivä auringossa

Nauti auringosta ja urheilusta täysillä pukeutumalla kevyesti ja suojautumalla oikein. Aurinkoiseen urheilupäivään sopivat suurilinssiset ja trendikkäät aurinkolasit, jotka suojaavat hyvin auringonpaisteelta ja tuulelta. Kevyet ulkoiluun tarkoitetut shortsit ovat loistava valinta kuumaan päivään auringolta suojaavan materiaalinsa ansiosta.

Osta miesten muotia

Osta miesten aurinkolaseja

Osta miesten lippalakkeja

Suojaa iholle ja hiuksille

Pimeän talven jälkeen, viimeistään nyt on aika panostaa aurinkovoiteeseen, jossa on kunnon suojakerroin. Valitse ihotyypillesi sopiva voide, joka myös hoitaa ihoa ja tekee siitä kauniin näköisen. Älä unohda suojata myöskään hiuksiasi haitalliselta UV-säteilyltä, vaan panosta hiustenhoitotuotteisiin, joissa on UV-suoja.

Osta ihonhoidon aurinkotuotteita

Osta hiustenhoitotuotteita