Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Loista juhlien kuningattarena

Mitä pidemmälle syksy ehtii, sitä paremmalta juhlat tuntuvat! Pitkän ja pimeän syksyn valopilkkuja ovat halloween, pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu ja uudenvuodenaatto. Nauti kaikin siemauksin myös juhliin valmistautumisesta, asun valinnasta, hiusten laittamisesta ja meikkaamisesta. Hae Sokokselta vinkkejä juhlapukeutumiseen ja -meikkiin – autamme mielellämme!

Syyskauden juhlamuoti on tummanpuhuvaa säihkettä. Vaatteisiin tuovat juhlavuutta myös frillat, pitsi, läpikuultavuus, satiinin himmeä kiilto ja nahka. Musta väri on pikkujoulukauden kestosuosikki. Tänä syksynä mustalle tarjoavat vaihtoehtoja viininpunainen, pinkki, liila, sininen, petrolinvihreä ja vihreä. Mekkojen lisäksi löydät Sokokselta myös kauniita jakkupukuja, juhlavia yläosia ja hameita. Voit yhdistää mekon nyt myös trendikkäästi housuihin.

Osta mekkoja

Osta naisten muotia

Juhla-asun viimeistelet ohuilla, kauniisti koristelluilla sukkahousuilla, huivilla, kengillä, koruilla ja juhlavan upealla pikkulaukulla. Jos juhla-asusi on tyyliltään yksinkertainen, asusteet ja etenkin näyttävät sukkahousut ovat kauniita katseenvangitsijoita.

Osta asusteita

Vinkkejä juhlameikkiin saat myymälöidemme kauneuden asiantuntijoilta – kysy rohkeasti! Juhlameikissä on tärkeää kestävyys, jotta voit keskittyä rauhassa itse juhlaan pelkäämättä ripsivärin karisemista tai huulipunan katoamista illallisherkkujen mukana. Luo meikkipohja huolellisesti laadukkailla meikinpohjustustuotteilla ja pohjusta myös huulet ja silmäluomet. Lue lisää trendikkään juhlalookin luomisesta alla olevista linkeistä.