Hajusteeton herkän ihon tuotesarja on suunniteltu niin, etteivät meikit tai tarvikkeet turhaan rasita luontoa ja sen eläimiä. Kaikki pakkaaminen on minimoitu ja tuotteet myydään aina ilman pahvisia koteloita. Tuotteissa käytetään uusiutuvia, luonnossa hajoavia raaka-aineita. Eläinperäisiä raaka-aineita, kuten lanoliinia, kollageenia tai hunajaa, ei käytetä lainkaan. Myös meikkaussiveltimet ja hiusharjat on valmistettu ilman eläinkarvaa tai -kuituja.

We Care Icon ja WWF pitävät huolta luonnosta

Kotimainen trendikäs We Care Icon -kosmetiikka-sarja tekee aktiivisesti yhteistyötä WWF Suomen kanssa. Jokaisesta myydystä We Care Icon -väri-kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteesta on lahjoitettu vuodesta 2010 alkaen 5 senttiä WWF:n kotimaan luonnonsuojelutyölle. Viime elokuussa yhteistyötä vielä syvennettiin, kun pandalogolliset I Love Tigers -luomiväripaletit lanseerattiin. Nude- ja Party-palettien myynnistä lahjoitetaan yksi euro WWF Suomelle kansainväliseen tiikerinsuojelutyöhön.

Suloinen saimaannorppa

Erittäin uhanalainen saimaannorppa on yksi maailman harvinaisimmista hylkeistä. WWF:n välitavoitteena on nostaa saimaannorppakanta nykyisestä 320 yksilöstä 400 yksilöön vuoteen 2025 mennessä mm. kannustamalla Saimaan alueen ihmisiä olemaan kalastamatta verkoilla.

We Care Icon lahjoitti vuonna 2015 yli 11 300 euroa kotimaan luonnon ja saimaannorpan suojeluun. Talvella 2015–2016 norpille kolattiin apukinoksia Saimaalla huonon lumitilanteen vuoksi. Kolattujen kinosten ja pesien suojiin syntyi tänä vuonna arviolta 79 pientä kuuttia.

Pelastetaan tiikerit!

Viimeisen sadan vuoden aikana 97 % maailman villeistä tiikereistä on menehtynyt. Tiikereitä elää luonnossa nyt lähes 3900 yksilöä, kun vuonna 2010 niiden lukumääräksi määräksi arvioitiin 3200. Tiikereitä uhkaavat yhä salametsästys ja elinalueiden häviäminen ihmisasutuksen alta.

We Care Icon -tuotteita ostamalla tuet WWF:n tavoitetta kaksinkertaistaa tiikerien määrä vuoteen 2022 mennessä. Kerättyjä varoja käytetään esimerkiksi tiikereitä suojelevien metsänvartijoiden toiminnan tukemiseen.

We Care Icon lahjoitti vuonna 2015 I Love Tigers Nude ja Party -luomiväripaleteista yli 5 000 euroa tiikerinsuojelutyölle. Näillä varoilla tuetaan tiikereitä suojelevia metsänvartijoita tarpeellisten varusteiden hankinnassa sekä hankitaan mm. ensiaputarvikkeita ansasta irrotetuille tiikereille, riistakameroita villi-eläinten valvontaan ja miehittämättömiä kameralla varustettuja lennokkeja paljastamaan salametsästäjiä.

Lähde: WWF

Tuotenosto:

We Care Icon I Love Tigers Party Palette luomiväripaletti 8 g–9709501

We Care Icon I Love Tigers Nude Palette luomiväripaletti 8 g–6688514

 

We Care Icon (85 kpl)

We Care Icon Expert Artist Eyeliner silmänrajaustussi 0,4 ml

We Care Icon Expert Artist Eyeliner s...

Ainutlaatuisen Expert Artist Eyeliner -rajaustussi vapauttaa luovuutesi silmämeikin teossa. Ergonomisesti muotoiltu rajaustussi houkuttelee kokeilemaan uusia tapoja tehdä rajauksia. Runsaspigmenttinen nopeasti kuivuva musta sävy pitää rajaukset viimeisteltynä koko päivän. Ptkän joustavan kärjen avulla saat tehtyä niin kapeat kuin vahvat rajaukset. Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja.

Vain myymälässä
We Care Icon Magnetic Eyes Smart Kajal Eyeliner kajal ja silmämeikkikynä 0,35 g

We Care Icon Magnetic Eyes Smart Kaja...

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Magnetic Eyes Smart Kajal Eyeliner -automaattisella kierrettävällä rajauskynällä saat vaivattomasti pehmeät ja kauniit rajaukset. Runsaspigmenttisiä sävyjä on helppo levittää ja häivyttää. Muotoiltu kärki mahdollistaa niin kevyet ohuet kuin näyttävät vahvat rajaukset. Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja.

Useita vaihtoehtoja
We Care Icon Nude Makeup Bag meikkilaukku

We Care Icon Nude Makeup Bag meikkila...

Laadukas vuorellinen kosmetiikkalaukku. Kestävä ja tukeva päällinen. Helppo puhdistaa miedolla pesuaineella. Laukun materiaali keino nahkaa. Koko 12x18cm

Vain myymälässä
We Care Icon Pencil Sharpener meikkikynänteroitin

We Care Icon Pencil Sharpener meikkik...

Kätevä teroitin silmämeikki- ja huultenrajauskynille. Terottaa tarkasti ja tehokkaasti. Säiliö on helppo tyhjentää. Mukana puhdistus puikko.

Vain myymälässä
We Care Icon Funky n´ Fabulous Volume Mascara ripsiväri 12 ml

We Care Icon Funky n´ Fabulous Volume...

Intensiivisesti tuuheuttava rispiväri, jolla saat näyttävän ja viimeistellyn meikkaustuloksen hetkessä. Muotoillun muoviharjan avulla ripset kaartuvat kauniisti ja väri levittyy tasaisesti jokaiselle ripselle. Pitkäkestoinen koostumus pitää ripset kauniina koko päivän. Näyttävä musta kiiltävä sävy. Ei sisällä hajusteita tai parabeenejä.

Vain myymälässä
We Care Icon Expert Blender Sponge meikkisieni

We Care Icon Expert Blender Sponge me...

Laadukas 3D muotoiltu lateksiton meikkisieni täydellisen meikkipohjan tekoon. Sopii erityisesti nestemäisten, voidemaisten ja kiinteiden meikkituotteiden levitykseen. Terävä kärkiosa soveltuu tarkkaan pohjustukseen ja suuri pohjaosa kasvoihin laajemmasti. Pehmeä ja joustava meikkisieni takaa ainutlaatuisen ohuen, tasaisen ja rajattoman meikkaustuloksen. Sientä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Ohuimman meikkaustuloksen saat käyttämällä meikkisientä kosteana. Purista laajentuneesta meikkisienestä ylimääräinen vesi pois ennen käyttöä. Puhdista käytön jälkeen meikkisieni miedolla saippualiuoksella, huuhtele vedellä ja anna kuivua ilmavasti.

4,0 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Slanted Brow Brush kulmasivellin

We Care Icon Slanted Brow Brush kulma...

Kulmasivellin kulmakarvojen muotoiluun. Vinon siveltimen avulla saat levitettyä ja muotoiltua puuterimaisen kulmavärin tarkasti. Huolitellut kulmat antavat kasvoillesi kauniin ilmeen.

Tuoteinfo:

100% synteettinen, hygieeninen. Pese sivellin säännöllisesti miedolla shampoolla. Anna kuivua vaakatasossa ennen käyttöä.

4,0 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Powder Brush puuterisivellin

We Care Icon Powder Brush puuterisive...

Puuterisivellin kasvojen ja decolte alueen meikkaukseen. Suurella pitkävartisella siveltimellä luot kauniin samettisen meikin. Ihanteellinen mineraali- ja aurinkopuuterin levitykseen.

Tuoteinfo:

100% synteettinen, hygieeninen. Pese sivellin säännöllisesti miedolla shampoolla. Anna kuivua vaakatasossa ennen käyttöä.

4,4444 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Travel Powder Brush matkapuuterisivellin

We Care Icon Travel Powder Brush matk...

Puuterisivellin kasvojen meikkaukseen. Kätevällä siveltimellä luot kauniin meikin. Ihanteellinen mineraali- ja aurinkopuuterin levitykseen. Sivellin on helppo säilyttää ja ottaa mukaan kotelossaan.

Tuoteinfo:

100% synteettinen, hygieeninen. Pese sivellin säännöllisesti miedolla shampoolla. Anna kuivua vaakatasossa ennen käyttöä.

4,6154 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Travel Lip Brush matkahuulipunasivellin

We Care Icon Travel Lip Brush matkahu...

Huulipunasivellin huulten meikkaamiseen. Tarkan ja napakan siveltimen avulla muotoilet ja punaat huulesi kauniisti. Sivellintä käyttämällä saat huulimeikistäsi pysyvämmän ja kestävämmän. Sivellin on helppo säilyttää ja ottaa mukaan kotelossaan.

Tuoteinfo:

100% synteettinen, hygieeninen. Pese sivellin säännöllisesti miedolla shampoolla. Anna kuivua vaakatasossa ennen käyttöä.

4,8 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Shader Brush luomivärisivellin

We Care Icon Shader Brush luomivärisi...

Luomivärisivellin silmien meikkaamiseen. Pienellä ja tarkalla siveltimellä tuot silmiin valoa tai varjoa leikittelemällä värisävyillä. Sivellintä käyttämällä saat korostettua silmiäsi ja syvennettyä katsettasi.

Tuoteinfo:

100% synteettinen, hygieeninen. Pese sivellin säännöllisesti miedolla shampoolla. Anna kuivua vaakatasossa ennen käyttöä.

3,5 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Foundation Brush meikkivoidesivellin

We Care Icon Foundation Brush meikkiv...

Meikkivoidesivellin kasvomeikin pohjustamiseen. Huolellisesti tehty pohjustus on tärkein osa kestävää ja kaunista meikkiä. Levitä meikkivoidetta kasvoillesi kevyesti pieni alue kerrallaan. Siveltimellä häivytät rajat huomaamattomiksi.

Tuoteinfo:

100% synteettinen, hygieeninen. Pese sivellin säännöllisesti miedolla shampoolla. Anna kuivua vaakatasossa ennen käyttöä.

4,0 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Expert Artist Sponge meikkisieni, valkoinen

We Care Icon Expert Artist Sponge mei...

Laadukas 3D viistomuotoiltu lateksiton meikkisieni täydellisen meikkipohjan tekoon. Sopii erityisesti nestemäisten, voidemaisten ja kiinteiden meikkituotteiden levitykseen. Viiston pohjaosan avulla pohjustat ja tasoitat kasvomeikin nopeasti ja helposti. Terävän kärjen avulla levitys onnistuu myös tarkkuutta vaativiin kasvojen osiin kuten silmäkulmiin ja nenän varteen. Pehmeä ja joustava meikkisieni takaa ainutlaatuisen ohuen, tasaisen ja rajattoman meikkaustuloksen. Meikkisientä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Ohuimman meikkaustuloksen saat käyttämällä meikkisientä kosteana. Purista kosteasta meikkisienestä ylimääräinen vesi pois ennen käyttöä. Puhdi sta käytön jälkeen meikkisieni miedolla saippualiuoksella, huuhtele vedellä ja anna kuivua ilmavasti.

Vain myymälässä
We Care Icon Expert Eyes Shadow and Blend Brush duoluomivärisivellin

We Care Icon Expert Eyes Shadow and B...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Expert Eyes Duo luomivärisivellin silmien vaativaan varjostukseen. Kaksipäisen siveltimen avulla luot helposti monta eri ilmettä. Pienemmän siveltimen avulla saat vaivattomasti tehtyä rajaukset ripsien tyveen ja muotoiltua yläluomelle näyttävät varjostukset. Suuremmalla siveltimen avulla saat häivytettyä ja viimeisteltyä kauniisti niin vaaleat kuin tummat luomivärisävyt. 100% synteettinen, hygieeninen. Pese sivellin säännöllisesti miedolla shampoolla. Anna kuivua vaakatasossa ennen käyttöä.

We Care Icon Magnetic Eyes Perfect Line Liquid Eyeliner nestemäinen silmänrajaus 2,5 g

We Care Icon Magnetic Eyes Perfect Li...

Silmien rajaus tuo terävyyttä katseeseen! Magnetic Eyes Perfect Line Liquid Eyeliner on nestemäinen intensiivinen rajausväri, joka takaa tarkan ja kauniin meikkaustuloksen. Väri kuivuu nopeasti ja on pitkäkestoinen. Laadukas, pieni sivellin varmistaa viimeistellyn meikkaustuloksen. Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja. Sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Runsaspigmenttinen nestemäinen silmien rajausväri. Levitä silmäluomelle ripsirajaan tuotteen omalla siveltimellä.

4,6923 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Magnetic Eyes Smooth Wear Eyeliner silmänrajauskynä 1,1 g

We Care Icon Magnetic Eyes Smooth Wea...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Magnetic Eyes Smooth Wear Eyeliner -silmämeikkikynällä saat kauniin ja pehmeän meikkaustuloksen. Tuotteen koostumus on täysin kasvipohjainen sisältäen paljon hoitavia ja elvyttäviä öljyjä. Värit ovat intensiiviset ja pitkäkestoiset. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja tai säilöntäaineita. Sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Pehmeästi liukuva silmänrajauskynä, jolla saat täydellisen rajauksen. Voi käyttää sekä ylä- että alaluomelle.

3,1667 / 5
Useita vaihtoehtoja
We Care Icon Magnetic Eyes Perfect Eye Shadow luomiväri 2 g

We Care Icon Magnetic Eyes Perfect Ey...

Silkkisen hienojakoinen ja runsaspigmenttinen luomiväri antaa silmille kauniin ja huolitellun meikkaustuloksen. Yhdistelemällä useampaa eri värisävyä saat katseeseen vangitsevaa syvyyttä. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja tai mineraaliäöljyä. Sopii myös herkille silmille.

Tuoteinfo:

Levitä luomiväriä pohjustetulle luomelle We Care Icon luomiväriaplikaattorilla tai siveltimellä. Voit halutessasi pohjustaa luomen We Care Icon silmämeikkikynällä normaalin pohjustuksen lisäksi esimerkiksi yläluomen ulkonurkasta tai koko yläluomen alueelta, jolloin saat entistä pitkäkestoisemman meikin aikaan

4,0 / 5
Vain myymälässä
We Care Icon Magnetic Lips Perfect Volume Lip Gloss huulikiilto 6,5 ml

We Care Icon Magnetic Lips Perfect Vo...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täydellinen näyttävä volume-huulikiilto, joka ei vain tuo täyteläisyyttä vaan myös hellii ja kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti. Huulikiilto auttaa huulia näyttämään entistä täyteläisemmiltä kasvipohjaisen kollageenin sekä erityisten peptidien avulla. Aktiiviaineiden kaksoisvaikutus auttaa huulia pysymään hoidettuina pidempään. 12 näyttävää sävyä. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja, lanoliinia tai mineraaliöljyä. Sopii myös herkälle iholle.

Tuoteinfo:

12 ihanan täyteläistä huulikiiltosävyä. Levitä huulikiilto yksistään tai We Care Icon huultenrajauskynän jälkeen huulille. Voit piristää myös huulipunaasi huulikiillolla ja levitää punauksen jälkeen vielä huulikiillon punan päälle.

4,1818 / 5
Useita vaihtoehtoja
We Care Icon Nail Expert Instant Primer sävyttävä aluslakka 5 ml

We Care Icon Nail Expert Instant Prim...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nail Expert Instant Primer ainutlaatuinen kynnen värisävyä tasoittava ja samalla vahvistava aluslakka. Kerros Instant Primer aluslakkaa ja saat kynnet heti näyttämään hoidetuilta. Säännölliseti käytettynä auttaa hauraita ja lohkeilevia kynsiä vahvistumaan. Kasvipohjaiset aktiiviaineet ja kantasoluteknologia auttavat kynttä vahvistumaan.

Useita vaihtoehtoja
We Care Icon Nail Expert Gel Effect kynsilakka 5 ml

We Care Icon Nail Expert Gel Effect k...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nail Expert Gel Effect upeasti kiiltävä ja nopeasti kuivuva kynsilakka. Intensiiviset runsaspigmenttiset sävyt. Laajasta värivalikoimasta löydät niin matta-, helmiäis- kuin metallinhohto- ja glittersävyt. Voit käyttää kirkasta We Care Icon Nail Expert 3 in 1 Top Base Coat alus- ja päällyslakkana pidentämään entisestään kynsilakan kestoa. Kokeile myös hellavaraista We Care Icon 2 in 1 Nail Hardener kynnenkovettajaa. Ovaalin muotoisella tuuhealla siveltimellä kynsilakkaa on helppo levittää tasaisesti.

Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun