hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Kynsilakanpoistoaineet (21 kpl)

Mavala Crystal kynsilakanpoistoaine 100 ml

Mavala Crystal kynsilakanpoistoaine 1...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin hellävarainen kynsilakanpoistoaine, jonka koostumus on väriaineeton, hajuton sekä asetoniton. Ei kuivata kynsiä eikä ihoa. Sopii kaikille kynsityypeille, jopa hauraille ja herkille kynsille. Ympäristöystävälliseen kynsilakanpoistoaineeseen on valittu tarkoin raaka-aineet, jotka suojelevat ympäristöä ja ovat valmiiksi luonnossa hajoavia. Valmis tuote on valmistettu kylmissä olosuihteissa, jotta energiankulutus on pysynyt alhaisena. Käyttö: kostuta vanulappu kynsilakanpoistoaineella ja pidä hetki kynnen päällä, jotta kynsilakkakerrokset saa liota, ja pyyhkäise yhdellä vedolla. Toista tarvittaessa. Pese kädet huolellisesti puhdistuksen jälkeen ennen uusien tuotteiden laittoa. Lakanpoistaminen saattaa kestää kauemmin kuin asetonipitoisella lakanpoistoaineella, mutta Crystal kynsilakanpoistoaine on huomattavasti hellävaraisempi kynsille ja iholle.

Sally Hansen Moisturising kynsilakanpoistoaine 200 ml

Sally Hansen Moisturising kynsilakanp...

5,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava kynsilakanpoistoaine, joka on ihanteellinen kuiville, katkeileville ja lohkeileville kynsille. Kynsiä ravitseva koostumus auttaa säilyttämään kynnet joustavina ja terveinä. Sisältää hoitavan yhdisteen E-vitamiinia ja Aloeuutetta. Poistaa hellävaraisesti ja nopeasti kynsilakan. Käyttö: Pidä hetki lakanpoistoaineeseen kostutettua vanua kynnellä ja pyyhi kynsi.

Sally Hansen Strengthening kynsilakanpoistoaine 200 ml

Sally Hansen Strengthening kynsilakan...

5,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahvistava kynsilakanpoistoaine, joka on ihanteellinen heikoille, ohuille kynsille. Kynsiä vahvistava koostumus auttaa säilyttämään kynnet terveinä ja vahvoina. Sisältää hoitavan
yhdisteen E-vitamiinia ja vehnäproteiinia. Poistaa hellävaraisesti ja nopeasti kynsilakan. Käyttö: Pidä hetki lakanpoistoaineeseen kostutettua vanua kynnellä ja pyyhi kynsi.

5,0 / 5
Essie Leave No Trace glitterkynsilakanpoistoaine 120 ml

Essie Leave No Trace glitterkynsilaka...

Ensimmäinen kynsilakanpoistoaine, jolla glitter- ja tekstuurilakat irtoavat helposti ja hellävaraisesti.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Lumene Gloss & Care kynsilakan poistoaine 100 ml

Lumene Gloss & Care kynsilakan poisto...

7,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen kynsilakan poistoaine sisältää hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Se poistaa kynsilakan siististi tahraamatta kynttä ja sitä ympäröivää kynsinauhaa. Nopeasti vaikuttava poistoaine ei kuivata kynttä, vaan jättää kynnelle puhtaan ja siistin pinnan. Hajustamaton.

Tuoteinfo:

Poistaa kynsilakan nopeasti ja tehokkaasti. Hellävarainen - ei sisällä asetonia.

5,0 / 5
Maybelline New York Nail Polish Remover Gentle -kynsilakanpoistoaine 125 ml

Maybelline New York Nail Polish Remov...

7,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gentle Remover sopii erityisesti hauraille kynsille, sillä tuote sisältää avocado-uutetta, joka kosteuttaa kynsiä. Ei sisällä asetonia, joten sopii erinomaisesti myös rakennekynsille.

Tuoteinfo:

Hellävarainen kynsilakanpoistoaine hauraille kynsille. Poista lakka pitämällä kynsilakan poistoaineeseen kostutettua pumpulia hetken paikallaan kynnen päällä ennen hankausta.

4,5 / 5
IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover kynsilakanpoistoaine 50 ml

IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen ja nopea kynsilakanpoistoaine kätevässä purkissa. Kynsilakanpoistoaine on imeytettynä purkin sisällä olevaan vaahtotyynyyn, johon kynsi dipataan ja pyöritetään. Hellävarainen, asetoniton koostumus ei kuivata kynsiä tai kynsinauhoja. Helppo kuljettaa mukana. Käyttöohje: Dippaa kynsi purkkiin yksi kerrallaan. Pyöritä ja hankaa hellävaraisesti vaahtotyynyä vasten. Pese kädet kynsilakanpoiston jälkeen ennen kynsilakan levittämistä.

O.P.I I Expert Touch Removal Wraps -kynsilakan foliopoistolaput

O.P.I I Expert Touch Removal Wraps -k...

Kynsilakan poistolaput erityisesti kestolakkausten ja glitterlakkojen poistoon.

Tuoteinfo:

Kostuta valkoinen osa OPI Expert Touch -lakanpoistoaineella, aseta se lakkauksen päälle ja kääri folio sormen ympärille. Anna vaikuttaa n. 20 minuuttia ja poista lakka varovasti kynsinauhatikulla.

Vain myymälässä
O.P.I Nail Corrector Pen -lakankorjauskynä

O.P.I Nail Corrector Pen -lakankorjau...

Uudelleentäytettävä lakankorjauskynä, joka sopii erinomaisesti myös ranskalaisen manikyyrin Smile linen viimeistelyyn.

Tuoteinfo:

Kynsilakankorjauskynä lakkauksen viimeistelyyn. Voidaan täyttää uudelleen poistamalla korjauspää ja tiputtamalla lakanpoistoainetta kynän sisälle. Sisältää kaksi korjauspäätä.

Vain myymälässä
Sivun alkuun