Sisältöön
Olaplexin, Four Reasonsin, Sebastianin ja Wella Professionalsin hiustenhoitotuotteita.Olaplexin, Four Reasonsin, Sebastianin ja Wella Professionalsin hiustenhoitotuotteita.

Tyylin asiantuntija suosittelee: Näillä tuotteilla muotoilet ja hemmottelet hiuksia

Sokos Porissa työskentelevä kosmetologi Janika Lahdensuu valitsi suosikkihiustuotteensa Hiusten Hellimisviikon kunniaksi. Janikan valitsemat tuotteet antavat hiuksille hemmottelevaa hoitoa sekä rakennetta muotoilua ja kampausten tekoa varten.

Kosmetologi ja myyjä Janika Lahdensuu sekä Wella Professionalsin, Four Reasonsin ja Sebastianin hiustenmuotoilutuotteita.

Janika Lahdensuu

kosmetologi, myyjä

Sokos Pori

”Parasta työssäni on asiakkaille juuri oikeiden tuotteiden löytäminen ja inspiroiminen kokeilemaan rohkeasti jotain uutta ja erilaista.”

SEBASTIAN Professional Re-Shaper -vahva hiuskiinne kosteussuojalla

”Tuote on monipuolinen, se sopii sekä muotoiluun että viimeistelyyn. Hiuskiinteellä on voimakas pito, mutta kevyt koostumus. Lisäksi se sisältää kosteussuojan. Tämä on ollut luottohiuslakkani kauan. Tosi hyvä muotoiluraudan alle ja saa kiharat pysymään pitkään, mutta silti pitää hiukset ilmavina.”

Ladataan

FOUR REASONS Volume Texture Spray -volyymisuihke

”Four Reasonsin volyymisuihke antaa ilmavaa, pitkäkestoista tuuheutta hiuksille ja tekee niistä paksumman näköiset. Käytän volyymisuihketta myös kampausten tekoon tuomaan tekstuuria. Tuotteella on hienojakoinen suihke ja hyvä tuoksu.”

Ladataan

OLAPLEX No.4 Shampoo

”Olaplexin shampoo vaahtoaa hyvin ja on todella riittoisa. Se kosteuttaa, korjaa ja vahvistaa hiuksia. Etenkin vaalennetuille hiuksille superhyvä kosteuttaja. Shampoo jättää hiukset ihanan hoidetun tuntuisiksi eikä latista niitä. Suosittelen tätä shampoota heille, joiden hiukset ovat koetuksella värjäyksestä, permanentista tai lämpökäsittelystä, tai jos hiukset ovat muuten vaurioituneet taikka kuivat.”

Ladataan

OLAPLEX No.5 Conditioner

”Olaplexin hoitoaine hoitaa, kosteuttaa, korjaa ja silottaa pörröisyyttä. Se tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti kammattavat. Hoitoaine sopii kaikille, mutta varsinkin niille, jotka haluat silottaa pörröisyyttä tai joilla on kuivat tai hauraat hiukset.”

Ladataan

FOUR REASONS Deep Cleanse Shampoo

”Four Reasonsin shampoo poistaa tehokkaasti hiuksista muotoilutuotejäämät ja epäpuhtaudet. Käytän syväpuhdistavaa shampoota aina välillä poistamaan muotoilutuotejäämiä hiuksista. Suosittelen kaikille, jotka käyttävät paljon muotoilutuotteita, pesemään hiukset välillä syväpuhdistavalla shampoolla. Tuote sopii myös hyvin rasvoittuvalle hiuspohjalle ehkäisemään rasvoittumista ja raikastamaan hiuspohjaa.”

Ladataan

SEBASTIAN Professional Potion 9 -muotoileva syvähoito

”Hoitotuotteen ja muotoilutuotteen yhdistelmä sisältää lämpösuojan. Antaa joustavaa tukea, kosteuttaa, korjaa ja tekee hiuksista hyvinvoivan näköiset. Voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tuotteella on helppo muotoilla, ja se palauttaa hiuksiin kiillon, pehmeyden ja kosteuden. Kätevä tuote föönauksen alle, ja antaa hyvän pohjan mille tahansa muotoilulle.”

Ladataan

WELLA PROFESSIONALS SP Luxe Oil

”Hiusöljyn öljyjen yhdistelmä pehmentää ja silottaa hiuksia. Tuote suojaa vaurioilta ja korjaa hiuksia. Kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Sisältää lämpö, -väri- ja uv-suojan. Kevyen tuntuinen öljy, joka imeytyy hyvin hiuksiin. Tekee todella pehmeät ja sileät hiukset ilman latistavaa tunnetta. Hiukset jäävät hyvän tuoksuisiksi. Öljy toimii hyvin myös viimeistelyssä ja silottaa sähköiset hiukset.”

Ladataan

FOUR REASONS Moisture Mist -hoitosuihke

”Kosteuttava hoitosuihke helpottaa hiusten kammattavuutta. Sisältää aloe veraa. Tuotetta voi suihkia hiuksiin vaikka pitkin päivää. Hoitosuihke kosteuttaa ja vähentää pörröisyyttä sekä helpottaa kammattavuutta.”

Ladataan