Sisältöön
Naisten kevään juhla-asutNaisten kevään juhla-asut

Kevään upeimmat juhlamekot ja -asut

Nyt on aika valmistautua kevään juhliin ja suunnitella juhlapukeutumista. Tutustu naisten kevään juhlapukeutumisen trendeihin ja löydä ideoita omaan pukeutumiseesi erityistä hetkeä varten.

Mekot ja muut juhla-asut

Juhlapukeutuminen on nyt näyttävämpää kuin aikoihin! Kauden juhla-asuista löydät upeita vaihtoehtoja valmistujaisiin, häihin ja muihin tilaisuuksiin. Moni juhla-asu sopii myös kaupungille ja työkäyttöön, kun siihen yhdistää rennommat asusteet. Tämän kevään juhlavaatteissa nähdään kietaisumekkoja, haalareita, slip-mekkoja, leveitä housuja ja jakkupukuja. Juhla-asuissa nähdään myös paljon värejä, joista löytyy varmasti sävyjä jokaiselle. Värien vastapainona on toisaalta myös paljon ihan vaaleaa ja mustaa. Kuosien osalta juhla-asuissa korostuvat etenkin hehkuvan iloiset kukka- ja luontokuviot. Lisäksi vaatteissa on paljon upeita yksityiskohtia ja ihania materiaaleja, kuten frilloja, säihkettä, pitsiä, pliseerausta, sifonkia ja satiinia.

Osta mekkoja

Osta naisten muotia

Asusteet arkeen ja juhlaan

Valitse asusteet sen mukaan, millaista tyyliä olet hakemassa. Asukokonaisuus voi olla joko päästä varpaisiin samaa sävyä tai rohkea yhdistelmä voimakkaita värejä. Tämän kevään juhlissa korut saavat olla näyttäviä. Yksi tärkeä osa juhla-asua löytyy sen alta – kokonaisuuteen sopivat alusvaatteet ja sukat viimeistelevät juhla-asun. Juhlavat vaatteet on helppo pukea myös arkeen yhdistämällä niihin rennommat kengät, kuten tennarit tai sandaalit, sekä arkisempia asusteita.