Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Suojaa sadepäiviin

Sataa, sataa ropisee… Sokoksen kattavasta valikoimasta löydät säänkestävät vaatteet ja varusteet sekä tunnelmalliset tuotteet sadepäiviin töihin, vapaa-ajalle, kotiin ja mökille. Tutustu valikoimaan ja poimi mukaasi kaikki alkavan syksyn tarpeelliset hankinnat.

Osta sateenvarjoja

Älä anna synkkien pilvien masentaa, vaan valitse yllesi vedenpitävä vaatekerta. Syksyn trendikkäät ja tyköistuvat sadetakit sopivat mainiosti niin työhön kuin vapaa-aikaan. Joka sään kengät pitävät varpaat kuivina myös lätäköiden keskellä. Asukokonaisuuden kruunaavat tyylikäs sateenvarjo sekä sadehattu.

Osta naisten sadetakkeja

Osta naisten kenkiä

Sateisina päivinä vettähylkivät takit pitävät lämpimänä. Hydriditakki sopii monenlaisiin sääolosuhteisiin. Kaappiin kannattaa ehdottomasti hankkia myös perinteinen sadetakki, joka antaa suojaa vetisillä ja tuulisilla keleillä. Nappaa matkaan klassinen sateenvarjo ja suojaa kenkien pinta kosteudelta kenkienhoitosuihkeella.

Osta miesten takkeja

Osta sadeasuja ja sateenvarjoja

Myrskyisät päivät ovat hyviä hetkiä itsensä hemmotteluun. Kääriydy lämpimän suihkun jälkeen kylpytakkiin ja sujauta jalkoihisi pehmeät tossut. Voit rentoutua vaikkapa lukemalla lempikirjaasi tai kuuntelemalla musiikkia. Kokeile rauhoittumiseen myös eteerisiä öljyjä ja tuoksukiveä. Asettele tuoksukivi pöydälle ja anna mieleisesti tuoksun haihtua hiljalleen huoneilmaan.

Osta kodin tekstiilejä

Osta naisten kylpytakkeja ja aamutakkeja

Osta miesten kylpytakkeja ja aamutakkeja

Osta naisten tossuja ja tohveleita

Osta miesten tossuja ja tohveleita