Sisältöön
Kauden avainväritKauden avainvärit

Kauden avainvärit

Talvi on todellakin aika jättää taakse, sillä tänä keväänä pukeutumisessa, kosmetiikassa ja sisustuksessa loistavat kirkkaat värit, kuten raikas pinkki, tasapainottava vihreä ja energisoiva oranssi. Rahoittavaa tunnelmaa ja pehmeää vastapainoa väripaletille taas tuovat vaalean sinisen ja liilan sävyt, lämpimät ruskeat ja keltaiset sekä maanläheisyyttä huokuvat neutraalit. Tutustu kauden avainväreihin ja inspiroidu ihanista uutuuksista.

Raikas pinkki ja energisoiva oranssi

Ihanan pirteä pinkki uhkuu pehmeää vintage-tunnelmaa ja pyyhkäisee talven harmauden tullessaan. Rohkea pukeutuu pinkkiin päästä varpaisiin, mutta maltillisemmillakin pinkeillä yksityiskohdilla voi säväyttää yhtä lailla. Punaa tänä keväänä huulesi pehmeän pinkillä mattapunalla tai nappaa mukaasi karamellinsävyinen olkalaukku. Toinen kevään voimaväri on energisoiva oranssi, joka ottaa sävyllään mallia auringonlaskun kultaisesta hetkestä. Oranssi on trendikäs väri niin arki- kuin juhlapukeutumisessakin. Arkeen tuo piristystä, kun pukee ylleen appelsiininoranssin hupparin ja sisustukseen oranssit yksityiskohdat tuovat ihanaa kesäillan tunnelmaa.

Voimakas vihreä sekä rauhoittavat sininen ja liila

Tasapainoa huokuva vihreä hallitsee tämän kauden viileää väripalettia ja herättää voimakkaan yhteyden luontoon. Kodin tekstiileissä ja sisustuksessa vihreän sävyt maadoittavat ja tuovat luonnon lähemmäs jokapäiväistä elämää. Pukeutumisessa vihreä toimii tehokkaana voimavärinä esimerkiksi kevätkauden juhlissa. Viileän paletin trendikkäät vaalean siniset ja liilat henkivät rauhaa ja hyvinvointia, mutta ovat kuitenkin monikäyttöisiä. Makuuhuoneessa voi suosia näitä seesteisiä sävyjä, jotta huoneen tunnelma pysyy levollisena ­– toisaalta meikissä liilat yksityiskohdat tuovat särmää ja jännitystä lookiin.

Lämpöä ja maanläheisyyttä keltaisella ja ruskealla

Tänä keväänä ruskean ja keltaisen lämpö ja syvyys peittoavat trendikkyydessään viileämmät sävyt tuoden mukanaan optimismia ja iloa. Valitse kevätpäivään perinteisen mustan takin sijaan lämpimän suklaisen värinen nahkatakki tai collegepaita. Silmämeikissä voi luottaa hillityn ruskeisiin värisävyihin, joilla voi luoda intensiivisyyttä ja syvyyttä katseeseen. Kauden neutraalit sävyt ovat maanläheisiä ja niillä voi tasapainottaa kauniisti asukokonaisuuden kirkkaita värejä tai pehmentää kodin yleisilmettä.