Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Juhlaviikot Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi 23.10.–12.11.

On tullut aika loistaa, hehkua ihaninta valovoimaasi. Astua tunnelmaan, jossa jokainen saa valloittaa omalla tyylillään. Antaa luvan heittäytyä juhlaan.

Olipa tyylisi juhlia mikä tahansa, löydät Sokokselta, Sokos Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi kaiken, mitä tarvitset loppuvuoden juhliin sekä jouluun valmistautumiseen.

Tervetuloa Juhlaviikoille!

Naisten juhlamuotia

Naisten juhlamuoti koostuu tänä syksynä erityisesti mekkojen sekä juhlavien paitojen ja housujen ympärille. Myös tyylikkäät jakkupuvut kuuluvat tämän hetken juhlamuodin trendeihin. Vaatteissa on frilloja, säihkyviä elementtejä kuten paljetteja, satiinia sekä nahkaa. Kuten usein pikkujouluaikaan, myös tänä vuonna mustat juhlavaatteet pitävät pintansa. Muita trendikkäitä värejä juhlapukeutumisessa ovat muun muassa viininpunainen, pinkki, liila, petrooli, sininen ja vihreä.

Osta mekkoja

Osta naisten puseroita

Osta naisten housuja

Osta naisten muotia

Juhlaan pukeutuminen tuntuu mukavalta, kun yllä on myös miellyttävät alusvaatteet. Koristeelliset alusvaatteet tuovat juhlavaa fiilistä. Tällä hetkellä voi nähdä erityisesti pitsiä ja hieman läpikuultavia materiaaleja alusvaatteissa. Välillä voi olla mukava tuoda varmuutta omaan juhlalookiin valitsemalla alle hieman tukevammat alusvaatteet. Erilaisia muotoilevia alusvaatteita onkin saatavilla tänä päivänä entistä enemmän aina alusmekoista muotoileviin alushousuihin.

Miesten juhlamuotia

Miesten juhlamuoti perustuu tänä syksynä hyvin pitkälti pukujen ympärille. Puku on aina varma valinta juhlaan, sen kanssa ei voi ikinä mennä pieleen. Suosi erityisesti tummaa pukua, joka sopii mihin tahansa juhlavampaan tilaisuuteen. Jos tilaisuus on virallisempi, yhdistä puvun kanssa valkoinen kauluspaita. Rennompaan tilaisuuteen voi pukea muun kuin tumman puvun ja yhdistää siihen jonkun puvun väriin sopivan kauluspaidan.

Osta puvuntakkeja

Osta puvunhousuja

Osta miesten muotia

Kodin tuotteita juhlaan

Juhla tuntuu erityiseltä, kun koti on sonnustautunut sen mukaisesti. Pimeät illat tuntuvat tunnelmalliselta, kun koti on valaistu kausivaloin ja kynttilöin. Pienillä koristeellisilla esineillä voi myös tuoda kotiin juhlavaa ilmettä. Kaunis kattaus tuo lisää juhlafiilistä, kun on aika nauttia hyvästä ruuasta ja herkuista juhlan kunniaksi. Myös olo- ja makuuhuoneeseen voi tuoda juhlavaa ilmettä uusilla tekstiileillä.

Meikkejä loppuvuoden juhliin

Syksyn juhlat ansaitsevat arvoisensa meikin. Panosta nyt erilaisiin ääripäihin: kun silmät loistavat kimaltavan luomivärin ansiosta, saa meikkipohja olla kuulas. Ripsissä saa olla runsaasti volyymia. Huulet voivat näyttäytyä niin nuden kuin punaisen eri sävyissä. Laadukkaat meikkivälineet takaavat huolitellun lopputuloksen. Satsaa siis meikkisiveltimiin, -sieniin sekä muihin tarvikkeisiin, joilla luot unelmiesi juhlameikin.