Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Juhlaviikot 24.4.–14.5.

Säkenöi ja säteile tyylikkyyttä tänä keväänä. Tule valmistautumaan kevään erityisiin hetkiin sekä hakemaan juhlatunnelmaa Juhlaviikoilta. Meiltä löydät kaiken, mitä sesongin juhliin tarvitaan: ryhdikkäitä pukuja, upeita juhlamekkoja ja -kenkiä, laadukasta kosmetiikkaa, kauniita ja käytännöllisiä kattausastioita sekä halutuimpia lahjatuotteita kevään sankareita unohtamatta.

Näyttävää ja monikäyttöistä – juhlapukeutumista naisille

Naisten juhlapukeutuminen on tänä keväänä hyvin näyttävää. Mekot valloittavat nyt upeiden sävyjen ja kuosien kera, kun taas jakut, housut ja haalarit ilahduttavat räikeillä väreillä sekä väljillä, mutta skarpeilla leikkauksilla. Ja mikä parasta: tämän hetken monet juhla-asut sopivat stailattavaksi myös arkikäyttöön. Miellyttävä juhlapukeutuminen alkaa hyvin istuvista alusvaatteista. Varaa juhlavan pukeutumisen lisäksi aluspukeutumista, jolla takaat, että olosi on mukava koko juhlapäivän.

Pukuja moneen makuun – juhlapukeutumista miehille

Miesten juhlapukeutuminen on nyt niin ryhdikästä kuin rentoa. Tänä keväänä erityisesti pukumuoti on valloillaan. Puvuissa nähdään eri sävyjä, kuten sinistä ja beigeä. Klassinen musta puku on siitä huolimatta edelleen oikein hyvä valinta juhlaan. Rentoa juhlatyyliä voi tuoda asuun valitsemalla pastellinsävyisen tai kuosillisen kauluspaidan. Muista tarvittaessa hankkia myös oikeat asusteet, kuten solmio tai rusetti.

Upeita kattauksia ja ihastuttavia lahjaideoita – kodin tuotteita juhlaan

Juhla tuntuu erityiseltä, kun koti on laitettu sen mukaisesti. Kauniisti katettu pöytä houkuttelee niin vieraat kuin talon väen juhlistamaan erityistä hetkeä ja herkuttelemaan. Viimeistele kattaus maljakolla, jossa on lempikukkiasi. Kodin valikoimastamme löydät myös halutuimpia lahjoja, joilla ilahduttaa kevään sankareita.

Värien leikittelyä – kosmetiikkaa juhlaan

Hurmaavin juhlameikki on nyt räikeä ja leikittelee väreillä. Huulet meikataan kiiltäviksi ja meikkipohja meheväksi. Satsaa erityisesti silmämeikkiin, joka saa olla nyt värikkäämpi kuin koskaan. Anna mielikuvituksen lentää ja käytä silmämeikissä lempivärejäsi!

Muista myös täydentää tyylisi tuoksulla, joka kuvastaa juuri sinua.