Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Nämä terveys- ja luonnonkosmetiikkatuotteet tarvitset tänä talvena

Tyylin asiantuntijamme Anni Immonen valitsi suosikkituotteensa terveystuote- ja luonnonkosmetiikkavalikoimastamme. Lue Annin vinkit ja löydä uusia suosikkeja itsellesi.

Myyjä ja kosmetologi Anni Immonen.

Anni Immonen, myyjä ja kosmetologi

Sokos Oulu

Harmonia curaMIN 90 kaps.

”Kiinnostuin tuotteesta kollegani suosituksesta. Tuote on moninkertaisesti palkittu, ja sitä on tutkittu pitkään. Tuote on säännöllisesti käytettynä tehokas apu nivelsärkyihin.”

Whamisa Organic Flowers -puhdistusöljy

”Tämä puhdistusöljy on uskomattoman hyvä tuote tuplapuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Poistaa tehokkaasti pysyvimmänkin vedenkestävän meikin. Tuote on todella riittoisa ja hellävarainen – sopii siten myös erityisesti kuivalle iholle.”

Whamisa Deep Rich Toner -kasvovesi

”Kuivan ihon pelastaja! Ihoni ei selviäisi talvesta ilman tätä hoitonestettä. Riittoisa koostumus ja fermentoidut kasviuutteet vievät kasvoveden ravintoaineita syvemmälle ihokerroksiin. Whamisan kasvovettä on helppo kerrostaa ja sen koostumus on riittoisa. Lisäksi sillä on ihanan kevyt tuoksu.”

Whamisa Kosteuttava kaktusseerumi

”Whamisan kaktusseerumi sisältää runsaasti aminohappoja, erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, joilla on tehokkaita ihoa ravitsevia ja kosteuttavia vaikutuksia. Se on todella riittoisa, ja se lukitsee kosteuden välittömästi iholle rauhoittaen punoitusta ja ärsytystä. Sopii kenelle tahansa, joka kaipaa ihollensa välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta.”

Mádara Time Miracle Botanic Retinol -seerumi

”Tuotteessa on luonnollinen vastine retinolille ilman haittavaikutuksia. Seerumi parantaa ihon kimmoisuutta, ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä, häivyttää pigmenttimuutoksia sekä epäpuhtauksia. Sopii aikuiselle iholle, joka kaipaa kokonaisvaltaisesti hoitavaa, tehokasta ja hellävaraista seerumia.”

Silicea Vatsa-suolistogeeli

”Tehokas ja välitön apu esimerkiksi närästykseen tai vatsakipuun. Tuote on helposti nautittava, geelimäinen valmiste, jonka voi juoda sellaisenaan tai sekoittaa veteen. Sopii niin lapsille kuin aikuisille.”

Novexpert Hyaluronic -kasvoseerumi

”Novexpertin ultrakosteuttava, täyteläistävä ja anti-age-vaikutteinen seerumi sisältää uskomattomat 3,2 prosenttia puhdasta hyaluronihappoa. Sillä on hyvin imeytyvä, riittoisa koostumus. Pintakuivuudesta johtuvat juonteet silottuvat hetkessä. Tippojen määrää muuttamalla tuote käy aina sekaihosta kuivalle iholle.”

Murumuru C-vitamiiniseerumi

”Murumurun seerumissa on C-vitamiinia kolmessa eri muodossa, joten ihon kirkkauden parantaminen on taattu! Prebiootit tukevat ihon omaa suojakerrosta. Imeytyy hyvin meikin alle tuoden hehkua joko yksin taikka voiteen kanssa. Sopii väsyneelle, samealle iholle, joka kaipaa hehkua ja energiaa.”