Sisältöön
Puhdistamo

Puhdistamo Athletics Kreatiini 250 g

12,95 €
51,80 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Päivitä suorituskykysi uudelle tasolle! Puhdistamon Kreatiini antaa lihaksille energiaa peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja räjähtävissä suorituksissa. Kreatiinilla on tärkeä rooli kehon energia-aineenvaihdunnassa.

Ihmiskeho tuottaa luonnollisesti kreatiinia, mutta merkittävä määrä siitä on mahdollista saada vain ravinnosta. Kovaa treenaavalla kehon kreatiinitarve voi olla huomattavasti suurempi, jonka vuoksi kreatiinilisän käyttö voi olla hyödyllistä. Kreatiiniin päivittäinen nauttiminen voi parantaa lihasvoimaharjoittelun vaikutuksia.

Lihassoluissa on adenosiinitrifosfaattia, joka tunnetaan paremmin nimellä ATP. Jotta lihakset jaksavat työskennellä korkealla rasitustasolla, tarvitaan enemmän ATP:tä kuin elimistö pystyy varastoimaan. Kreatiinilisä auttaa muodostamaan nopeasti lisää ATP:tä. Mitä enemmän elimistössä on kreatiinifosfaattia, sitä enemmän ATP:tä voi muodostua lihasten käyttöön. Kreatiini nostaa myös solunsisäisen nesteen määrää.

Creapure® on markkinoiden puhtain kreatiinivalmiste, joka valmistetaan Saksassa. Tuotteen puhtaus ja turvallisuus varmistetaan useassa valmistuksen vaiheessa. Yleisesti kreatiinista löydetyt DCD- ja DHT-epäpuhtaudet on kontrolloitu tiukasti. Kreatiinin parhaat hyödyt saavutetaan muutaman viikon jatkuvalla käytöllä.
Tuotteen käyttöä ei tarvitse jaksoittaa.

Tuotetiedot
Koko

250 g

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti (Creapure®)

Kreatinmonohydrat (Creapure®)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Puhdistamo - Real Foods Oy

Käyttöohjeet

Yksi annos ¾–1 ¼ tl (3–5 g) päivässä, haluamasi nesteen joukkoon.

En portion ¾–1 ¼ tsk (3–5 g) i dag, blanda i en valfri vätska.

Säilytys

Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6430039223493