Sisältöön
Via Naturale

Vahva Tyrniöljy+Mustikka Omegat 120 kaps - ravintolisä Via Naturale

37,50 €30,00 €
0,31 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tyrniöljyä, Mustikansiemenöljyä ja A-vitamiinia sisältävä ravintolisä. Tyrniöljy + Mustikka Omegat sisältää A-vitamiinia, joka edistää limakalvojen, ihon ja näön pysymistä normaalina. A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Tyrni ja mustikka ovat suomalaisten perinteisesti käyttämiä marjoja, joiden siemenissä on toisiaan täydentäviä rasvahappoja. Ravintolisä sisältää runsaasti kertatyydyttymätöntä rasvaa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Tyrniöljy**, mustikansiemenöljy*, gelatiini, kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), väri (rautaoksidi), retinyylipalmitaatti (A-vitamiini). Alkuperä: *EU/muu kuin EU, **muu kuin EU. Valmiste on makeuttamaton ja gluteeniton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Havtornsolja**, blåbärsfröolja*, gelatin, havtornsolja, fuktighetsbevarande medel (vegetabilisk glycerol), färg (järnoxid), retinytpalmitat (vitamin A). Ursprung: *EU/icke EU, **icke-EU. Produkten är osötad, glutenfri och utan konserveringsmedel. Innehåller varken jäst eller beståndsdelar från mjölk eller soja.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vahva Tyrniöljy + mustikka omegat - erityisöljy silmille ja limakalvoille

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Via Naturale Oy

Tuotekoodi

6417612820485