Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Harmonia

Harmonia KSM66 ravintolisä tuplapakkaus 2x120 kaps.

tuotteen arvosana 4.9/5

Siirry arvioihin19kappaletta
44,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Harmonia KSM66® on luonnonmukaisesti valmistettu ravintolisä, jonka sisältämä uute valmistetaan veden ja luomumaidon seoksella. Uutteen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuotusaineita eikä alkoholia. Tuloksena on hyvin imeytyvä, ja vaikuttavien yhdisteiden osalta laajakirjoinen sekä tasapainoinen uute.

Täydenspektrin KSM66® Ashwagandha uute auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä sekä henkistä ja fyysistä vireyttä, edistää emotionaalista tasapainoa ja unen tuloa. Tukee miehen seksuaalista halukkuutta ja naisen hedelmällisyyttä sekä ylläpitää kestävyyttä ja lihasmassaa.

Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.

Tuotetiedot
Ainesosat

Standardoitu Ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä). *Luonnonmukaisesti viljelty DK-ØKO-100

Standardiserat extrakt av Ashwagandha (Withania somnifera)*, cellulosa (kapselskal).|Kapseln kan innehålla spår av mjölk (< 2 % av innehållet).|*Ekologiskt odlat Certisys DK-ØKO-100

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Käyttöohjeet

Annostus: 1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä.

Tuotekoodi

6417187101576

Arviot (19)

tuotteen arvosana 4.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    IinaVahvistettu osto

    Mahtava KSM66 pelasti yöuneni

    Tämä tuote on pelastanut minut stressistä johtuvan unettomuuden rasituksilta. Aloittaessani valmisteen käytön, jo muutamassa viikossa unen laatu parani melkoisesti. Syvän unen määrä on lisääntynyt, kertoo Oura.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    tyytyväinen2022Vahvistettu osto

    todella tyytyväinen asiakas

    Parantaa yöunen laatua ja päivisin jaksaa paremmin keskittyä työtehtäviin

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KisuVahvistettu osto

    Pitkää pinnaa

    Olen käyttänyt jo vuoden ja pitkää pinnaa riittää asiakaspalvelussa ei sellaista ongelmaa ettei hyvä ratkaisu löydy ja tyytyväisiä asiakkaita kaupassani riittää!Suosittelen jatkuvaan käyttöön

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Bbm9Vahvistettu osto

    En ole vielä vakuuttunut

    Ensinnäkin tuplapakkaus olisi ollut tarjouksessa, mutta sitä ei Mikkelin Sokokselta ollut saatavilla ja ostin sitten kaksi erillistä purkkia normaalihinnalla. Mitään järisyttävää muutosta olossani ja virkeydessäni en ole vielä kolmen viikon käytön jälkeen havainnut. Yöuni on edelleen huonohkoa ja päiväväsymys ei ole poistunut. Enpä vielä lähtisi suosittelemaan kenellekään tätä tuotetta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tuija70Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Antaa hyvän unen ja rauhoittaa päivän stressiä