Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Naisten takit ja kengät –20 %

Valmistaudu syksyyn säähän sopivalla pukeutumisella – tyyli edellä tietenkin. Tutustu naisten syksyisiin takki- ja kenkätrendeihin ja löydä omat suosikkisi.

Osta naisten takkeja

Osta naisten kenkiä

Toppatakkeja joka makuun

Ihanan lämmin toppatakki on tyylikäs ja monipuolinen ratkaisu viilenevään säähän. Valitse omaa tyyliäsi ja tarpeitasi parhaiten puhutteleva malli ja pituus – vaihtoehtoja löytyy niin pitkästä lyhyeen kuin muhkeasta kevyempäänkin takkiin. Pakkasta ja viimaa vastaan kannattaa takin täytteeksi valita hyvin lämpöä pitävä, mutta kuitenkin kevyt untuvatäyte.

Osta naisten toppatakkeja

Osta naisten kevyttoppatakkeja

Osta naisten talvitakkeja

Klassikko pehmeämmissä sävyissä

Villakangastakki on syksyn ehdoton klassikko, joka ei mene pois muodista. Takkia on helppo yhdistellä monenlaisten vaatteiden kanssa niin arkipukeutumisessa kuin juhlavammassakin tyylissä. Klassisen mustan tai minimalistisen vaalean värin vaihtoehdoksi voi tänä syksynä valita esimerkiksi maanläheistä vihreää, kamelia tai ruskeaa.

Osta naisten villakangastakkeja

Ajatonta, mutta trendikästä

Arki- tai juhlapukeutumiseen voi tuoda hieman särmää vetämällä ylle esimerkiksi aviator- bomber- tai biker-mallisen takin. Näissä rouheissa ja monikäyttöisissä takkimalleissa trendikkyys ja ajaton muotoilu yhdistyvät saumattomasti.

Osta naisten nahkatakkeja

Osta naisten kangastakkeja

Se on vain pukeutumiskysymys

Älä anna syksyn vaihtelevan sään pidätellä itseäsi. Pue syksyiselle lenkkipolulle tuulta ja sadetta pitävä takki ja nauti syksystä täysin rinnoin.

Osta naisten ulkoilutakkeja

Vihdoin on taas nilkkureiden aika

On selvä syksyn merkki, kun kesän kuluttamat tennarit voi jättää hyllyyn ja jalkoihin taas pujottaa ikityylikkäät nilkkurit. Paksut pohjat ja tukevat palkkikorot ovat edelleen trendikkäät tänä syksynä, mutta vaihtelua löytyy sirommasta mallista rouheampaan.

Osta naisten nilkkureita

Osta naisten saappaita

Osta naisten talvikenkiä

Tyyliä siirtymäkauteen

Kauniisiin ja leutoihin syyspäiviin on ihana pukea tarpeeksi peittävät, mutta kuitenkin vielä sopivan kevyet loaferit. Viileämpään päivään loafereiden kaveriksi voi vetää paksut sukat tai sukkahousut syksyn murretuissa väreissä.

Osta naisten kävelykenkiä

Monikäyttöistä ja mukavaa

Sporttinen ja urbaani tyyli pitää pintansa. Lenkkarit ovat jalkineina mukavat ja monikäyttöiset, sillä ne sopivat niin urheiluun, vapaa-aikaan kuin toimistollekin.

Osta naisten lenkkareita