Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Keväistä takki- ja kenkämuotia naisille

Valmistaudu kevääseen säähän sopivalla pukeutumisella – tyyli edellä tietenkin. Tutustu naisten kevään trendeihin ja uutuuksiin!

Osta naisten takkeja

Osta naisten kenkiä

Tikattua tyyliä

Kevätpukeutumiseen tuovat piristystä värikkäät, tikatut toppatakit, jotka lämmittävät alkukeväänä vielä ihanasti. Voit pukea päällesi esimerkiksi vastuullisesti valmistetun, tikatun kevytuntuvatakin tai trendikkään toppa-anorakin. Kun valitset takin, jossa on käytetty vettähylkivää kangasta, voit nauttia huoletta kevätpäivistä – satoi tai paistoi.

Osta naisten tikkitakkeja

Ajaton klassikko arkeen ja juhlaan

Tyylikäs trenssi on varma valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Useissa väreissä löytyvän ajattoman klassikon voi stailata juhlavasti tai hillitymmin valintasi mukaan. Tässä vyötäröä korostavassa elegantissa takissa kevättyylisi ei takuulla petä!

Osta naisten trenssejä

Lämpimämpiin päiviin tai toimistolle

Trendikkään bomber-takin voi pukea ulos tai vaikka toimistolle. Bomberissa yhdistyvä siisti tyyli ja rento leikkaus, joka tekee siitä täydellisen takin työpaikalle.

Osta naisten takkeja

Trendikkäät ja mukavat kengät kevään rientoihin

Kevään kenkämuodissa näkyy edelleen trendikäs, neliskanttinen kärki ja tolppakorot. Nahka on kengän materiaalina laadukasta, mukautuvaa ja kestävää, ja väreinä musta ja beige tekevät jalkineesta tyylikkään ja monikäyttöisen. Asukokonaisuuden katseenvangitsijan kengistä saa valitsemalla parin, jossa on kauniita yksityiskohtia, kuten hapsuja ja solkia.

Osta naisten kenkiä

Asusteet

Toimiva asu vaatii oikeanlaiset asusteet. Hempeät mokkahansikkaat ja saman sävyinen pipo kruunaavat keväisen ulkoiluasun.

Osta asusteita