Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Näillä kosmetiikkatuotteilla pärjäät pakkasilla

Talven kylmä ilma kuivattaa ihoa ja koettelee hiuksia. Tyylin asiantuntijamme Hanne jakaa parhaat vinkkinsä ja neuvoo täsmätuotteet pakkaselta suojautumiseen. Tutustu Hannen vinkkeihin alla!

Osta tuotteita pakkasiholle ja -hiuksille

Hanne Sieppi, kosmetologi, Sokos Emotion Mylly, Raisio

”Olen työskennellyt Sokos Emotionissa kosmetiikkamyyjänä useamman vuoden. On mahtavaa auttaa asiakkaita valitsemaan juuri heille sopivia tuotteita arjen ja juhlan tärkeisiin hetkiin.”

Näin levität voiteen oikein pakkasilmalla

”Levitä kasvovoide hyvissä ajoin, jopa puoli tuntia ennen ulkoilua, jotta voide ehtii imeytyä eikä jäädy ihon pinnalle. Jos vedetön voide ei kerkeä imeytyä kunnolla, saattaa ulkoillessa ihon ja voiteen väliin muodostua hikeä, joka jäätyy ja näin vahingoittaa ihoa.”

Weleda Calendula -ulkoiluvoide

”Tämä tuote on vedetön voide, joka pitää ihon kosteutettuna ja pehmeänä. Tuote suojaa tehokkaasti pakkasen purevuutta vastaan. Tämä sopii jokaiselle iholle lähdettäessä ladulle, metsään tai lenkille.”

Phytomer Nutritionnelle -hoitovoide

”Kosteusvoide, joka kosteuttaa kasvot poistaen välittömästi kiristävän tunteen iholta. Voide imeytyy hyvin ja jättää pehmeyden kasvoille ilman rasvaista tunnetta.”

bertil’s health Munken’s Bisalva -mehiläisvoide

”Mahtava vedetön all over -voide, jota voi laittaa rohtuneista huulista kuiviin kyynärpäihin. Must-tuote jokaiseen kaappiin.”

L’Occitane en Provence -suihkuöljy

”Pakkasten koventuessa mikään ei ole ihanampaa kuin tarjota iholle luksusmaista kosteutusta suihkusta aloittaen. Vartaloni iho ei säilyttäisi pehmeyttänsä ilman tätä. Upea tuote jokaiselle ympärivuotiseen käyttöön.”

Biotherm Oil Therapy Baume Corps -vartaloemulsio

”Suihkuöljyn jälkeen kannattaa levittää tämä upea, hyvin imeytyvä ja ravitseva kosteusvoide. Tämä tuote ei petä, ja iho pysyy kosteutettuna pakkasista huolimatta.”

Moroccanoil Treatment -hoitoöljy

”Hiukset joutuvat talvella koville pakkasten ja pipon käytön vuoksi, mutta tämä tuote antaa ihanaa hoitoa kaikenkuntoisille hiuksille. Kestosuosikkini pullosta toiseen. ”

Nioxin Deep Protect Density Mask -hiusnaamio

”Hiusnaamio kosteuttamaan, ravitsemaan ja antamaan kiiltoa pakkasten pörröttämille hiuksille. Hiukseni eivät pärjäisi ilman tätä tuotetta.”

XZ Muumi -selvityssuihke

”Klassinen muumisuihke selvittää jokaisen takkutukan hetkessä, kuitenkaan rasvoittamatta hiuksia. Tämä ei ole missään tapauksessa pelkästään lasten tuote, vaan suosittelen tätä suihketta jokaiselle testiin.”