Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Weleda

Weleda Skin Food Yleisvoide 30ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin4kappaletta
11,90 €
396,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ravitseva monikäyttöinen voide kuivalle iholle, joka kosteuttaa, ravitsee, pehmentää, toimii myös yövoiteena ja luo hehkua. Voide tuoksuu miellyttävälle sitrushedelmälle ja se on valmistettu lääkekasveista, joissa on huolella valittuja ainesosia sekä korkea ravintopitoisuus. Dermatologisesti testattu.

Tuotetiedot
Väri

1

Koko

30ML

Ainesosat

Water, Helianthus Annuus Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glycerin, Limonene*, Viola Tricolor Extract, Hydrolyzed Beeswax, Sorbitan Olivate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Arginine, Zinc Oxide, Fragrance*, Linalool*, Citral*, Coumarin* *from natural essential oils organic ingredient

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Materiaali

EI SISÄLLÄ SYNTEETTISIÄ AINESOSIA

Käyttöohjeet

Käytä Skin Food -voidetta esimerkiksi käsien, jalkojen, kasvojen ja säärien kuivalle iholle, huuliin ja kynsinauhoihin. Skin Food sopii erinomaisesti pohjustusvoiteeksi meikin alle. Se saa meikin pysymään ja antaa kaunista hehkua.

Använd Skin Food på torr hud och som multikräm vid behov för ansikte, händer, nagelband, läppar, fötter och armbågar. Skin Food är utmärkt att använda som primer under makeup för att få sminket att hålla eller som en naturlig highlighter för extra glow.

Säilytys

Säilytä normaalissa huoneenlämmössä

Förvaras vid normal rumstemperatur

Tuotekoodi

4001638098649

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Rnk549

    Erittäis kosteuttava

    Some vaikuttajat suosittelivat tätä ja voin sanoa että on hyvin kosteuttava! Täydellinen meikin alle (itselläni on kuiva iho, en ehkä suosittele rasvaiselle iholle)

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SanMa

    Hyvät ominaisuudet

    Erittäin kosteuttava voide! Olen käyttänyt kuivien käsien ja jalkojen rasvaukseen. Tuoksu on ihana! Ainoa miinus on tuotteet pieni koko :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    mhannaVahvistettu osto

    Tekee, mitä lupaa

    Yksi tuubi käytetty, toisen meinaan ostaa. Luottotuote, tekee mitä luvataan. Haju voi olla yllättävä, jos oudokseltaan siirtyy luonnonkosmetiikkaan. Minun mielestä haju on mieto ja miellyttävä. Talvella käytin erityisesti käsiin, eikä kädet hilseilleet tai halkeilleet ollenkaan! Imeytyi hyvin, jätti hetkeksi pienen öljyisen tuntuman. Käytin myös muihin kuiviin esiintymiin, nenänpieliin... Kesällä ei ole tullut käytettyä paitsi joihinkin ihottumiin, muuten liian rasvaista helteillä.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    HamaltaVahvistettu osto

    Hyvä kosteutus

    Hei! ostin voiteen mainoksen uhrina, monet julkkiset kuulemma vannovat tämän nimeen. Voide kosteuttaa hyvin, mutta on hirveän paksua ja haju on pistävä.