Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Djusie

Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil Puhdistusöljy 100 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin8kappaletta
38,90 €
389,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Liquid Silk on silkkinen ja virkistävä puhdistusöljy, joka jättää sekä kuivan että rasvoittuvan ihon täydellisen puhtaaksi, hengittäväksi, kirkkaaksi ja tasapainoiseksi. Suunniteltu ihanteelliseksi puhdistustuotteeksi sekä funktionalisteille että nautiskelijoille, ihotyyppiin tai ikään katsomatta. Huuhtoutuu vaivattomasti vedellä ja puhdistaa myös vedenkestävän meikin. Hedelmäinen, pirskahteleva, hienostunut ja mehukkaan vivahteikas tuoksu tulee limen, verigreipin, jasmiinin ja geraniumin eteerisistä öljyistä, jotka kirkastavat ihoa ja kohottavat mielialaa. Suosittelemme nautiskelevaa käyttöä, jotta tuotteen aromaterapeuttiset vaikutukset pääsevät oikeuksiinsa. Yhdistä Djusie-minikasvohierontarituaaliin, joka tekee puhdistusrutiinista elämyksellisen ja kirkastaa päivän päätteeksi sekä ihon että mielen. Djusie-tuotteet eivät sisällä mitään ihon tai tuotteen toimivuuden kannalta tarpeettomia raaka-aineita.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

Syväpuhdistava;tasapainottava;piristävä;nautiskeluun.

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Finnish Beauty Oy

Tuotekoodi

6429810573001

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JooskuVahvistettu osto

    Aivan mielettömän upea tuote !

    Sen lisäksi, että tämä on luonnonkosmetiikkaa ja suomalaiselta tekijältä, se tuoksuu ihanalta ja tekee mitä lupaakin. Tuote on ylellinen. Puhdistaa todella hyvin kasvot ja varsinkin fysikaalisen aurinkovoiteen pois. Käytän itse konjac sientä tehostamaan, mutta pärjää hyvin ilmankin. Kasvojeni iho voi hyvin ja hehkuu.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SariVahvistettu osto

    Tehokas ja hellävarainen

    Tehokas putsari. Puhdistaa vedenkestävän meikinkin. On hellävarainen samalla. Ei tarvitse hangata. Riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PäiviVahvistettu osto

    Mahtava kasvoöljy

    Paras tähänastisista ostamistani kasvoöljyistä. Aion ostaa tätä jatkossakin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JohannaVahvistettu osto

    Tehokas mutta hellävarainen

    Djusie puhdistusöljy on nyt ollut käytössä noin 4kk enkä pois vaihda! Öljy puhdistaa koko meikin tehokkaasti ja helposti, emulgoituu hyvin veden kanssa ja puhdistuu vedellä jättäen ihon pehmeäksi. Minulla on rasvoittuvaan taipuvainen sekaiho joka on varsinkin talvella pintakuiva.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnskuVahvistettu osto

    Ihana tuote

    Ollut minulla noin kuukauden käytössä ja on kyllä ihana tuote. Hyvä tuoksu, silkkinen tunne ja puhdistaa vaikka vedenkestävänkin meikin. Ei jää rasvaiseksi iholle, yhtään. Tätä suositeltiin minulle, koska minulla ei ollut ennestään kokemusta öljyputsareista, ja olenkin positiivisesti yllättynyt. Toki minulla ei myöskään ole mitään mihin verrata. Miinuksena ehkä se, että tuote kirvelee vähän silmissä (mutta tuotetta ei vissiin olekaan oikeasti tarkoitus käyttää silmämeikin pesemiseen) ja on toki vähän hintava, vaikka riittoisaa vaikuttaa olevankin. Ehdotonta lisäplussaa kotimaisuudesta.