Sisältöön
Kuvassa 3:n kuvan kollaasi. Ensimäisessä kuvassa Lumenen uutuus ripsivärit, toisessa kuvassa naisen kasvokuva ja kolmannessa kuvassa Lumenen uutuus huulipunat. Kuvassa 3:n kuvan kollaasi. Ensimäisessä kuvassa Lumenen uutuus ripsivärit, toisessa kuvassa naisen kasvokuva ja kolmannessa kuvassa Lumenen uutuus huulipunat.

Raikkaan kevätmeikin kulmakivet Lumenen uutuuksilla

Haluatko päivittää kauneustyylisi kevääseen? Raikasta arkimeikkisi kevääseen helposti Lumenen uudella Nordic Berry Length & Volume maskaralla ja uusilla hoitavilla Luminous Moisture Huulipunan herkullisilla uutuussävyillä.

Kutsu kauneuteen Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi: S-Etukortilla normaalihintaiset meikit, ihonhoitotuotteet sekä tuoksut 20 prosentin alennuksella. Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä naisten ja miesten tuoksuja. Etu ei koske lahjapakkauksia eikä erikoiskokoisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Voimassa 4.–10.3.2024.

Katsetta avartavaan lopputulokseen

Kuvassa Lumene Nordic Berry Length ripsiväri

Pidennä ja tuuheuta ripsiäsi samanaikaisesti Nordic Berry Length & Volume Mascaralla. Maskaran päätyä kohti kapenevalla harjalla tavoitat helposti myös silmän sisäkulman ja saat värin levittymään jokaiseen ripseen tyvestä latvaan. Karpalonsiemenöljyä sisältävä koostumus myös hoitaa ripsiäsi päivän aikana.

Kuvassa naisen kasvokuvat ennen ja jälkeen ripsivärin.

Vinkit maskaran käyttöön:

1. Luo lisää volyymia ripsiisi levittämällä maskaraa tyvestä kohti ripsien kärkiä kevyellä siksak-liikeellä.

2. Valitse mustan sijasta ruskea maskara, kun haluat pehmeämmän ja luonnollisemman lookin.

Kokeile uutta sävyä huulillasi

Kuvassa Lumenen uutuus huulipunas ja käsi, johon on kokeiltu värisävyjä

Helpoiten raikastat meikkilookkiasi sipaisemalla huulillesi uutta huulipunaa. Löydä huulillesi herkullinen kevätsävy LUMENEn Luminous Moisture Huulipunan neljästä uutuudesta: 13 Korallituuli, 14 Huurrekukka, 15 Pohjoinen kukinta ja 16 Samettiluumu.

Luminous Moisture Huulipuna sisältää myös huulia hoitavia raaka-aineita, kuten pohjoista kauravoita, marjasiemenöljyä sekä sekoituksen luonnonvahoja ja betaiinia, jotka kosteuttavat ja suojaavat huuliasi.

Vinkit huulipunan käyttöön:

- Nopeaan meikkiin et tarvitse edes rajauskynää. Kun haluat kirkkaan sävyiset huulet, levitä huulipuna suoraan huulillesi.

- Kevyempään tyyliin taputtele huulipunaa sormellasi huulien keskikohtaan ja häivytä reunoja kohti.