Sisältöön
Lumene

Lumene HERKKÄ Hellävaraiset puhdistusliinat 25kpl

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
5,90 €
0,24 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nämä erittäin hellävaraiset, pohjoista mustikkavettä ja lähdevettä sisältävät, biohajoavat puhdistusliinat poistavat hellävaraisesti kasvo-, silmä- ja huulimeikin ärsyttämättä ihoa. Rauhoittava koostumus jättää ihon puhtaan ja välittömästi miellyttävän tuntuiseksi. Astma-, iho- ja allergialiiton kanssa yhteistyössä kehitetty ja silmälääkärin valvonnassa testattu. Hajusteeton koostumus sopii herkälle iholle ja silmille.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), CETEARYL ISONONANOATE, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, GLYCERIN, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL STEARATE, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, ALLANTOIN, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE, DISODIUM EDTA, BETAINE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

AQUA (WATER), CETEARYL ISONONANOATE, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, GLYCERIN, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL STEARATE, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, ALLANTOIN, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE, DISODIUM EDTA, BETAINE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6412600843774

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MerisaariVahvistettu osto

    Kätevä matkoilla

    Lumene puhdistusliinat poistavat sekä silmämeikin, että kasvojen meikin hellävaraisesti ja ärsyttämättä ihoa tai silmiä. Se ei vie paljon tilaa ja tarvitset vain yhden puhdistustuotteen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SohviVahvistettu osto

    Kätevä tapa poistaa meikit

    Olen huomannut, että näiden puhdistusliinojen avulla on helpompi ja nopeampi poistaa silmämeikit kuin pumpulin ja silmämeikinpuhdistusaineen avulla. Käytän näitä säännöllisesti. Käytän muutenkin mielelläni Lumenen valmisteita (esim. puuteri ja huulipuna), joten tästä syystäkin suosin tätä tuotetta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Janna_7Vahvistettu osto

    Hellä iholle

    Tuote ollut käytössä jo useamman vuoden. Ei ärsytä eikä kuivata ihoa. Muutamalla liinalla saa paksummankin mekin pois siististi. Ihonympärysiholla en ole testannut kuin joitain kertoja kevyen meikin poistoon. Ei ärsytä silmiä/silmänympärysihoa. (Silmämeikille oma tuote käytössä.)