Sisältöön
Lumene

Lumene KLASSIKKO Kosteuttava päivävoide kaikille ihotyypeille 50ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
7,30 €
146,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Klassikko Kosteuttava päivävoide, joka sisältää pohjoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään raikkaalta ja hyvinvoivalta. Päivävoide imeytyy nopeasti ja sopii kaikille ihotyypeille. Levitä voidetta puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, BETAINE, DECYL OLEATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, ERIOPHORUM SPISSUM (NORDIC COTTONGRASS) FLOWER/STEM EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM POLYACRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, PEG-8, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, ASCORBYL PALMITATE, SORBIC ACID, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LIMONENE, PARFUM (FRAGRANCE). AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

AQUA (WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, BETAINE, DECYL OLEATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, ERIOPHORUM SPISSUM (NORDIC COTTONGRASS) FLOWER/STEM EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM POLYACRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, PEG-8, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, ASCORBYL PALMITATE, SORBIC ACID, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LIMONENE, PARFUM (FRAGRANCE). DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Kaikille ihotyypeille tarkoitettu Klassikko Kosteuttava päivävoide kosteuttaa ihanteellisesti, imeytyy nopeasti ja jättää ihon raikkaan sekä hyvinvoivan näköiseksi. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka sisältää pohjoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä, kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. Formuloitu ilman mineraaliöljyä, parabeeneja ja formaldehydin vapauttajia.

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6412600813302

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    NappeVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Olen käyttänyt tätä ja vastaavaa yövoidetta ja käsivoidetta pitkään. Harmikseni olen huomannut, että pakkausmateriaali on muuttunut niin, että vanhenevan naisen hauraat kynnet rikkoutuvat tuubia avatessa. Aiemmat olivat jämäkämpää laatua eikä ollut teräviä reunoja.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tuoksuttaja

    Täydellinen

    Hyvin levittyvä,ei liian rasvainen,kevyt ja täydellinen päivävoide kasvoille.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    xxyy

    Ihan ok perusvoide

    Kuten aikaisemmassa arvostelussa jo sanottiin, jättää ikään kuin kalvon ihon pinnalle. Minulla alkoi myös iho punoittaa kohdista, joihin voidetta laitoin. Kosteuttaa kuitenkin hyvin ja tuoksu on aivan ihana! Myöskin hyvin riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Niinaa123Vahvistettu osto

    Kosteuttaa!

    Ostin pari viikkoa sitten kokeiluun, koska kasvoni kuivuu herkästi ja lähtee liuskottumaan. Olen nyt käyttänyt tätä yöllä sekä päivällä meikin alla ja ah niin pehmee iho! <3 suosittelen! Halpa ja tehokas!

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    AliraVahvistettu osto

    OK perus päivävoide

    Ostin tuotteen testeriin ihastuttuani ja vaikka tämä rasva kosteuttaakin herkkää sekaihoani hyvin, jättää se kuitenkin ikään kuin ohuen kalvon iholle. Meikkivoiteen alle ei tämä rasva minulle sopinut ollenkaan.