hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Silmämeikin pohjustus (48 kpl)

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatussi 2,5 ml, Brown

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatuss...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tussimainen, hoitava ja sävyttävä kulmakynä, sävy brown - vaaleanruskea. Samalla tuotteella onnistuu kätevästi kulmien muotoilu sekä niiden hoito. Eyebrow Lipocils Ink -tussin seerumikoostumus stimuloi kulmakarvojen kasvua ja vahvistaa niitä ainutlaatuisella Lipocils-kasviyhdisteellä. Peptidit vahvistavat karvanystyjä ja parantavat kulmakarvojen kiinnittymistä ihoon. Coleus forskohlii -kasvin uute syventää kulmakarvojen luonnollista sävyä. Värivaihtoehtoja on kaksi: chestnut - vaaleanruskea ja brown - ruskea. Käyttö: muotoile tussin avulla pienin viivan vedoin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Väri kestää kulmissa koko päivän. Poista meikinpuhdistusaineella.

NYX Eye Shadow Base luomivärin pohjustus 7 g

NYX Eye Shadow Base luomivärin pohjus...

8,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Maksimoi luomivärisi intensiteetti, kestävyys ja kiilto. Kaikki NYX Eyeshadow Base -luomivärin pohjustusvoiteet luovat sileän pohjan, jolla luomivärisi - voimakkaat, neutraalit ja helmiäissävyt - pysyvät pidempään paikoillaan.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
NYX Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer luomivärin pohjustusvoide 7 ml

NYX Proof It! Waterproof Eye Shadow P...

Tee silmämeikistäsi intensiivisempi vedenkestävällä ja pitkäkestoisella luomivärin pohjustusvoiteella. Levitä luomillesi ennen luomiväriä, ja voilà! Silmämeikkisi pysyy paikallaan leviämättä ja tahraamatta, säällä kuin säällä.

Vain myymälässä
Estée Lauder Sumptous Infinite maskarapakkaus

Estée Lauder Sumptous Infinite maskar...

29,90

(Arvo 71,00)
Verkkokaupassa

Estée Lauder Sumptuous Infinite maskarapakkaus sisältää: mustan Sumptuous Infinite -maskaran 6 ml, joka erottelee, viimeistelee ja pidentää ripset , Advanced Night Repair Eye -silmänympärysgeelin 5ml , joka kosteuttaa, korjaa juonteita ja ehkäisee niiden syntymistä sekä Little Black Primer -ripsien 3 in 1 -hoitotuotteen 2,8ml -hoitaa, tuuheuttaa ja sävyttää ne kevyesti. Pakkauksen arvo on 71€.

Zuii Organic Eyebrow Definer kulmakynä 0,4 g

Zuii Organic Eyebrow Definer kulmakyn...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Zuiin kulmakynän ainutlaatuisen viistopäisen muotoilun ansiosta saat helposti pitkäkestoiset ja kauniisti muotoillut kulmakarvat kasvojasi kehystämään. Lyhyillä, kulmakarvojen suuntaisilla vedoilla
tuuhennat, siistit ja muotoilet kulmasi halutun malliseksi. Kauniin meikin ohella Zuiin mehiläisvaha, karitevoi ja auringonkukan siemenöljy hoitavat ihoasi.

Käyttö:
1. Huolittele ensin meikkipohja.
2. Täytä, tuuhenna ja siisti kulmat lyhyillä kulmakarvojen suuntaisilla vedoilla.

Sävyt:
Taupe: Viileä ruskea.
Coco: Lämmin ruskea.

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista. Sarja on 100-prosenttisesti luonnollinen, luomusertifioitu ja eläinkokeeton.

Useita vaihtoehtoja
Lumene Sensitive Touch maskarapakkaus

Lumene Sensitive Touch maskarapakkaus

15,90
Verkkokaupassa

Maskarapakkaus sisältää: Lumene Sensitive Touch -maskara 7 ml, musta & Eyeliner -nestemäinensilmänrajaus 0,35 g, musta.
Kliinisesti testattu mascara on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa vastaamaan erityisesti herkkien silmien tarpeita. Uudistunut helposti poistettava Easy Wash- formula takaa ripsivärin helpon poistettavuuden ilman iho- tai silmä-ärsytystä. Uusi siro muoviharja erottelee ripset kauniisti ja hellävaraisesti. Vihdoinkin voit saada kaiken - ennennäkemättömän runsaat ja pitkät ripset, maskaralla joka on helppo poistaa ilman ärsytystä. Sensitive Touch -eyelinerissa on pitkäkestoinen koostumus joka sopii erinomaisesti herkkäsilmäisille sekä piilolasien käyttäjille. Tällä vedenkestävällä ja pehmeäpiirtoisella kynällä saa tarkan rajauksen, mikä on halutessa myös helppo häivyttää pehmeäksi viivaksi. Se liukuu pehmeästi ihoa venyttämättä, on värikylläinen ja peittävä sekä säilyy siistinä pitkään.
Helppokäyttöinen kierrettävä rajauskynä pyörähtää edestakaisin vähällä vaivalla eikä sitä tarvitse teroittaa. Suomalainen mustikkauute hoitaa herkkää silmänympärysihoa.
Iho-ystävällinen koostumus on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

4,0 / 5
Lumene Roosa nauha Blueberry Wild Curl mascara tuplapakkaus 2 x 7 ml

Lumene Roosa nauha Blueberry Wild Cur...

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascara on taivuttava mascara joka antaa ripsille vaikuttavaa pituutta ja kaarevuutta.

Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascara saa ripsesi näyttämään välittömästi pidemmiltä samalla kun taivuttaa ripset kestävän kaareviksi. Uusi mascara sisältää “lash-lifting” raaka-aineen (filminmuodostaja) joka nostaa ja pitää ripsen kaarevana koko päivän. Sulavalinjainen, kaarevan muotoinen harja nostaa ja taivuttaa ripset kaareviksi. Kätevä “kruunupäinen” harja mahdollistaa tarkan työskentelyn, tavoittaa helposti pienimmätkin ripset silmien nurkista. Intensiivisen musta sävy saavutetaan Triple Black pigmenteillä.

Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Käytä harjapäätä tarkkaan työskentelyyn ja alaripsien meikkaamiseen. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymia ripsiin.

Pakkaus sisältää: 2 kpl Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascaraa 7 ml

5,0 / 5
Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatussi 2,5 ml, Chestnut

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatuss...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tussimainen, hoitava ja sävyttävä kulmakynä, sävy chestnut - vaaleanruskea. Samalla tuotteella onnistuu kätevästi kulmien muotoilu sekä niiden hoito. Eyebrow Lipocils Ink -tussin seerumikoostumus stimuloi kulmakarvojen kasvua ja vahvistaa niitä ainutlaatuisella Lipocils-kasviyhdisteellä. Peptidit vahvistavat karvanystyjä ja parantavat kulmakarvojen kiinnittymistä ihoon. Coleus forskohlii -kasvin uute syventää kulmakarvojen luonnollista sävyä. Värivaihtoehtoja on kaksi: chestnut - vaaleanruskea ja brown - ruskea. Käyttö: muotoile tussin avulla pienin viivan vedoin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Väri kestää kulmissa koko päivän. Poista meikinpuhdistusaineella.

Talika Lipocils Platinium ripsienkasvattaja 2x7,5 ml

Talika Lipocils Platinium ripsienkasv...

109,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lipocils Platinium on ensimmäinen Talikan ripsiseerumi, joka paitsi kasvattaa, tuuhentaa ja taivuttaa ripsiä sekä syventää niiden väriä, mutta nyt myös lisää ripsien määrää. Lipocils Platinium koostuu kahdesta erillisestä ripsiseerumista, joista toista käytetään aamulla ja toista illalla. Tuotteiden täsmällinen ja kohdistettu tehokkuus ottaa huomioon ripsen kasvun luonnollisen vuorokausirytmin, ja tuotteet antavat yhdessä parhaimman tuloksen. Suojaava päiväseerumi kasvattaa, vahvistaa, taivuttaa ja tummentaa ripsiä (alkuperäinen Lipocils-kasviyhdiste, silkkiproteiini ja Coleus-uute). Yöseerumi stimuloi ripsien kasvua ja lisää ripsien määrää. Seerumi aktivoi lepovaiheessa olevien ripsien kasvua sekä pidentää ripsen elinkaarta (puna-apilauute, Lipocils-kasviyhdiste, anti-age peptidit ja adenosine). Käyttö: Levitä aamulla päiväseerumia sieniapplikaattorilla ripsen tyveen eyelinerin tavoin ja lopuksi harjalla koko ripsen pituuteen. Sopii hyvin ennen ripsiväriä. Illalla levitä siveltimellä eyelinerin tavoin ripsen tyveen. Raaka-aineista 96 % on luonnollista alkuperää (95 % yötuotteessa). Lipocils Platinium ei sisällä lääkeainejohdannaisia.

Sensai Eyelash Base 38 C -Ripsivärin pohjustustuote 6 ml

Sensai Eyelash Base 38 C -Ripsivärin...

26,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Eyelash Base 38°C on rispivärin pohjustustuote, joka maksimoi ripsivärisi ominaisuudet. Pohjustus päällystää ripset ja saa ripset paksummaksi, pidemmäksi ja mascaran sävyn entistä syvemmäksi. Poistamiseen tarvitsee vain 38 asteista vettä.

Tuoteinfo:

Ripsivärin pohjustustuote hoitaa ripsiä ja antaa niille tuuheutta. Levitä ripsiin ennen ripsivärin levittämistä. Poistetaan 38-asteisella vedellä. Käytä hellästi apuna sormenpäitä tai vanulappuja.

4,7273 / 5
Mavala Double Lash -ripsiravinne 10 ml

Mavala Double Lash -ripsiravinne 10 ml

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ripsiravinne edistää ripsien kasvua ja suojaa niitä esimerkiksi ripsien taivuttajaa käytettäessä. Sopii hyvin käytettäväksi kestovärjäyksen tai ripsipermanentin jälkeen sekä kulmakarvojen hoitoon ja muotoiluun. Kierreharjalla Double Lash on helppo levittää ripsiin ja kulmiin. Ei tahraa ja on riittoisa käytössä. Tulokset näkyvät jo 3-4 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Tuoteinfo:

Silmäripsiravinne. Levitä ripsiravinnetta aamulla ja/tai illalla puhtaille, kuiville ripsille.

4,125 / 5
IsaDora Eye Primer 7 ml

IsaDora Eye Primer 7 ml

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luomivärin pohjustusaine rakentaa pohjan kestävälle silmämeikille. Pehmeä valoa tuova vaikutus. Luomet vaikuttavat tasaisemmilta ja juonteet silottuvat. Rasvaton koostumus estää värin kasaantumista juonteisiin. Hygieeninen tuubipakkaus, jonka pipetti kärki helpottaa annostelua.

Tuoteinfo:

Luomivärin pohjustusaine. Levitä pieni määrä tuotetta paljaille, puhtaille luomille ja anna imeytyä hetki ennen luomivärin levittämistä.

4,1429 / 5
Estée Lauder Little Black Primer 3 in one tuote ripsille 6 ml

Estée Lauder Little Black Primer 3 in...

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ripsien 3-in-1-tuote. Värjää ripset ja saa ne näyttämään luonnollisilta koko päivän - jopa yön yli. Tehostaa ripsivärien näyttävyyttä antamalla ripsille ryhtiä, pitoa ja kaarevuutta. Antaa ripsiväreille vettähylkivän pysyvyyden. Ainutlaatuinen kaareva harja, joka taivuttaa ja kohottaa ripsiä.

Tuotteella on kolme käyttötapaa. Tapa 1 värjää: levitä puhtaille ripsille ja ripsesi näyttävät luonnollisilta ja pehmeiltä. Tapa 2 tehosta: levitä puhtaille ripsille ennen ripsiväriä. Tapa 3 kiinnitä: levitä ripsivärin päälle. Puhdistus: kostuta vanu Take It Away Gentle Eye and Lip Removeriin ja anna vaikuttaa 20 sekuntia. Pyyhi kevyin, pyörivin liikkein silmän ympärillä ja pyyhi pois.

3,0 / 5
Lancôme La Base Paupières Pro silmämeikin pohjustusvoide 3,5 g

Lancôme La Base Paupières Pro silmäme...

36,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen luomivärin pohjustus. Sileä, voidemainen ja täyteläinen koostumus. Parantaa luomivärin kestoa ja tasoittaa silmäluomen sävyn.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Eliezer Laakahäivytyssivellin

Eliezer Laakahäivytyssivellin

Trendikäs sekä ylellinen oravan karvainen iso laakahäivytyssivellin. Karvan koostumus on erityisen pehmeä sekä hellävarainen. Lyhyt varsi.

Tuoteinfo:

Luomivärin levitykseen ja häivytykseen. Ota siveltimellä pieni määrä luomiväriä ja levitä luomelle. Siveltimen karva oravaa.

Vain myymälässä
Eliezer Häivytyssivellin

Eliezer Häivytyssivellin

Aitoa poninkarvaa oleva luomivärin häivytyssivellin kätevällä lyhyellä varrella.

Tuoteinfo:

Luomivärin levitykseen ja häivytykseen. Ota pieni määrä kerrallaan luomiväriä siveltimeen ja levitä luomelle. Siveltimen karva ponia.

Vain myymälässä
Talika Lipocils Expert hoitogeeli ripsille 10 ml

Talika Lipocils Expert hoitogeeli rip...

38,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lipocils Expert on alkuperäisen Lipocilsin täydennetty versio, joka paitsi kasvattaa ja tuuheuttaa ripsiä, antaa myös taivutusta ja sävyä. 1) Tuuheammat ja pidemmät silmäripset. Lipocils Expertissä on käytetty pohjana legendaarista LIPOCILS® -yhdistettä (12 kasviuutetta), joka ravitsee ripsen juuressa. Uuteen koostumukseen on lisätty anti-age-vaikutus: ravitsevat ja suojaavat peptidit, apinanleipäpuu- ja pomeranssiuute, jotka vahvistavat ripsen kiinnitystä. 2) Ripsien luonnollinen väri syvenee ja pigmentointi lisääntyy. Toiminnan taustalla on perinteisen Ayurvedic-lääketieteessä käytetyn Coleus forskohlii -kasvin uute, joka käynnistää hidastuneen melanogeneesin uudelleen ja saa aikaan luonnollisen ripsien sävyttymisen. 3) Taivuttaa. Polymeerit ja silkkiproteiinit saavat ripset kaareutumaan. Ripset myös saavat kiiltoa, silkkisyyttä ja joustavuutta.Aluksi: käytä tuotetta aamuin ja illoin vähintään kuukauden ajan. Levitä Lipocils Expert ripsen tyveen sieniapplikaattorilla (kuin eyeliner) ja harjaa lopuksi aine koko ripsen pituuteen. Jatka kerran päivässä ylläpitävänä hoitona. Tuottetta voi käyttää säännöllisesti. Erinomainen pohjuste ripsivärille, loistotuote myös sellaisenaan. Sopii myös ripsipidennysten kanssa. Huonokuntoisten ripsien pelastus. Vältä aineen joutumista silmään.

Tuoteinfo:

Aluksi: käytä tuotetta aamuin ja illoin vähintään kuukauden ajan. Levitä Lipocils Expert ripsen tyveen sieniapplikaattorilla (kuin eyeliner) ja harjaa lopuksi aine koko ripsen pituuteen. Jatka kerran päivässä ylläpitävänä hoitona. Tuottetta voi käyttää säännöllisesti. Erinomainen pohjuste ripsivärille, loistotuote myös sellaisenaan. Sopii myös ripsipidennysten kanssa. Huonokuntoisten ripsien pelastus. Vältä aineen joutumista silmään.

3,8889 / 5
Talika Eyelash Conditioning Cream hoitava yövoide ripsille 3,6 ml

Talika Eyelash Conditioning Cream hoi...

Alkuperäinen Talika hoitovoide ripsille, jonka nuori silmälääkäri Danielle Roches kehitti. Hän hoiti sairaalassa toisen maailmansodan aikana sotilaiden silmänympärysihon palovammoja kehittämällään kasvipohjaisella antibakteerisella lääkevoiteella. Tulokset yllättivät myös nuoren naissilmälääkärin: potilaiden iho parani ja sivuvaikutuksena potilaiden silmäripsien ja kulmakarvojen kasvu elpyi. Vuonna 1948 Roches esitteli kosmetiikkamaailmalle ensimmäisen Talika-tuotemerkin alla syntyneen taianomaisen tuotteen, joka kasvatti ja vahvisti näkyvästi silmäripsiä ja hoiti kulmakarvoja. Talikan ripsivoiteesta tuli elokuvatähtien, mallien ja seurapiirineitosten luottotuote ja salainen ase. Hoitovoide on edelleen koostumukseltaan alkuperäinen ja edelleen Ranskassa ainoa ripsienhoitotuote, joka voi mainonnassa käyttää väitettä, että 'kasvattaa ripset ja palauttaa ripsien kasvun'. Kasviyhdisteen teho on tutkitusti todistettu Pitié-Salpêtrièren sairaalassa Pariisissa. Raaka-aineet: Nokkosuute aktivoi ripsen kasvua. Hevoskastanjauute vahvistaa ripsiä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Allantoiini kosteuttaa ripsiä. Taikapähkinä ja mäkikuisma rauhoittavat. Omenauute pehmentää, rauhoittaa, parantaa ja virkistää.Levitä illalla ripsiin aina tyvestä alkaen.

Tuoteinfo:

Levitä illalla ripsiin aina tyvestä alkaen.

Vain myymälässä
Talika Lipocils ripsiseerumi 4,2 ml

Talika Lipocils ripsiseerumi 4,2 ml

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Alkuperäinen Talikan ripsiä kasvattava, tuuhentava, vahvistava ja kiiltoa antava seerumi liposomipohjaisena geelinä. Sisältää 12 kasvin yhdisteen, joka aktivoi ripsen kasvua antaen jopa 2,5 mm lisää pituutta. Ohuiden, hentojen ja hauraiden ripsien pelastus, joka elvyttää kasvua ja samalla hoitaa, suojaa ja antaa kiiltoa. Ihotautilääkärien testaama Pitié-Salpêtrièren sairaalassa Pariisissa. Raaka-aineet: Nokkosuute aktivoi ripsen kasvua. Hevoskastanjauute vahvistaa ripsiä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Allantoiini kosteuttaa ripsiä. Soijalesitiini (liposomi) kuljettaa aktiiviaineet ripseen. Taikapähkinä ja mäkikuisma rauhoittavat. Omenauute pehmentää, rauhoittaa, parantaa ja virkistää.Harjataan silmäripsiin sellaisenaan tai maskaran alle, jolloin ripset erottuvat hyvin ja kaartuvat kauniisti. Tehokuurina käytä 28 päivän ajan aamuin ja illoin, jatka kuuria tarvittaessa. Ylläpitona harjaa kerran päivässä esimerkiksi aamuisin. Levitä harjalla ensin huolellisesti ripsen tyveen, jotta geeli imeytyy. Harjaa lopuksi koko ripsen pituudelta.

Tuoteinfo:

Harjataan silmäripsiin sellaisenaan tai maskaran alle, jolloin ripset erottuvat hyvin ja kaartuvat kauniisti. Tehokuurina käytä 28 päivän ajan aamuin ja illoin, jatka kuuria tarvittaessa. Ylläpitona harjaa kerran päivässä esimerkiksi aamuisin. Levitä harjalla ensin huolellisesti ripsen tyveen, jotta geeli imeytyy. Harjaa lopuksi koko ripsen pituudelta.

4,0 / 5
Estée Lauder Lash Primer Plus Full Treatment Formula -ripsivärin pohjustustuote 9 ml

Estée Lauder Lash Primer Plus Full Tr...

Auttaa maksimoimaan ripsivärin ominaisuudet ja hyödyt riippumatta siitä, käytätkö taivuttavaa, pidentävää vai tuuheuttavaa ripsiväriä. Hoitava koostumus ehkäisee ripsien katkeilua. Parhaan tuloksen saamiseksi levitä Lash Primer -tuotetta yksi kerros. Lisää sen jälkeen välittömästi omaa ripsiväriäsi vielä kosteille ripsille.

Tuoteinfo:

Auttaa maksimoimaan ripsivärin ominaisuudet ja hyödyt riippumatta siitä, käytätkö taivuttavaa, pidentävää vai tuuheuttavaa ripsiväriä. Hoitava koostumus ehkäisee ripsien katkeilua. Parhaan tuloksen saamiseksi levitä Lash Primer -tuotetta yksi kerros. Lisää sen jälkeen välittömästi omaa ripsiväriäsi vielä kosteille ripsille.

Vain myymälässä
Sivun alkuun