Uutuusmerkkien upeat naisten takit

Joutsen- ja ROCKANDBLUE-merkkien upeat naisten takit ovat saapuneet nyt osaan Sokos-tavarataloista. Tutustu merkkeihin, suuntaa tavarataloon sovittamaan ja löydä itsellesi kauden näyttävin takki!

Osta naisten takkeja > 

 

Osta Joutsen Aini -untuvatakki Sokokselta

 

Joutsen – pitkäikäiset ja vastuullisesti valmistetut untuvatakit

Joutsen Finland Oy on syntynyt vuosikymmenten ja sukupolvien ammattitaidosta sekä intohimosta laatuun. Merkki on maailman pohjoisin untuvatuotteiden valmistaja ja ylpeä siitä, mitä luonto on opettanut. 

Joutsen-merkin untuvatakit kestävät aikaa ja kulutusta. Merkki puhuu ylpeydellä slow-fashionista eli hitaasta muodista, koska kestävän vaatteen hankkiminen on sekä ekonomista että myös ekologista.

Skandinaavinen selkeys ja ajattomuus suunnittelussa ja kaavoituksessa takaavat takkien pitkän käyttöiän. Tämä huomioidaan myös kaikissa materiaalivalinnoissa. 

Kymmenien vuosien kokemuksella hioutuneen testausohjelman avulla selvitetään kaikkien materiaalien käyttöominaisuudet, kestävyys, pesunkesto, untuvanpitävyys ja soveltuvuus kovaankin pakkaseen. Siksi Joutsenen laatu tunnetaan äärimmäisen korkeatasoisena. 

 

Osta Joutsen-untuvatakit Sokokselta.

 

Materiaalina untuva on todellinen luonnonihme. Se on maailman tehokkain lämmöneristäjä teknisesti ottaen, ja samalla myös kaikkein luonnollisin. Se on täydellinen juuri sellaisena kuin luonto on sen meille luonut. Merkin käyttämä untuva on aina lihatuotannon ylijäämätuotetta. Joutsen ei ole koskaan käyttänyt eläviltä linnuilta nypittyä untuvaa. 

Joutsen untuvatuotteet on suunniteltu kestämään aikaa ja ahkeraa käyttöä. Ne ovat pesunkestäviä ja palautuvat kuohkeaan muotoonsa pesusta toiseen. Tämän vuoksi niiden käyttöikä on pitkä. Joutsen untuvatakit ovat myös vesipestäviä, toisin kuin monet halvalla tehdyt massatuotannon untuvatakit, jotka voivat mennä ensimmäisessä pesussa pilalle.

Joutsen untuvatakit ovat saatavilla sokos.fi-verkkokaupasta sekä seuraavista Sokos-tavarataloista: Helsinki, Oulu, Tampere, Kuopio, Jyväskylä, Lahti ja Rovaniemi.

Osta Joutsen-tuotteita >  

Tuotenosto:

Joutsen Kanerva kevytuntuvatakki–38546540

Joutsen Selja kevytuntuvatakki–38546539

Joutsen Aini untuvatakki–38546542


 

ROCKANDBLUE – kun elämä muuttuu, muutu mukana

ROCKANDBLUE-merkki tarjoilee asennetta talvikaudelle. Merkin juuret ovat syvällä rockin kapinallisessa, rajoja rikkovassa asenteessa. ROCKANDBLUEN takeissa erotut massasta omilla ehdoilla. Vaatteisiin on haettu inspiraatiota nuoruuden energiasta ja anteeksi pyytelemättömästä asenteesta. Kaiken keskellä on aitous, tyyli ja halu edustaa jotain omaa, siksi merkki luo tyylejä, jotka ylittävät genret ja rajat.

ROCKANDBLUE-merkillä on pitkä kokemus nahkamuodista. Vaatteissa näkyy sekä skandinaavinen design että kapinallisuus. Merkin ilmaisunvapaus ja halu tutkia materiaalia, leikkauksia ja yksityiskohtia määrittää heidän lähestymistään muotiin. Tämän päivän monipuolisissa mallistoissa he käyttävät laajaa kirjoa materiaaleja: mokkanahkaa, villaa, tekoturkiksia, nylonia, untuvaa ja nahkaa. Tärkeintä on, että tyyli ja käytännöllisyys hitsautuvat yhteen ROCKANDBLUE-vaatteissa.

Rockandblue

ROCKANDBLUE suunnittelee vaatteita ja asusteita kaikkiin sesonkeihin, tarkoituksiin ja yksilöllisiin tyyleihin, vuosikymmenien suunnittelukokemuksella. Kylmissä talvissa nautitaan lämpimästä käytännöllisyydestä ja kovapintaisesta yksinkertaisuudesta. ROCKANDBLUE on suunniteltu elämään kaikissa muodoissa. Merkki muistuttaa, että elämä on täynnä muutosta. Joten kun elämä muuttuu, muutu mukana.

ROCKANDBLUE-tuotteet ovat saatavilla seuraavista Sokos-tavarataloista: Helsinki, Tampere, Turku, Kuopio, Lahti, Jyväskylä, Rovaniemi ja Oulu.

Rockandblue