Naisten trendikkäimmät farkut ja housut 2021

Sokokselta löydät nyt kevään trendikkäimmät naisten farkut ja housut. Tutustu kevään trendikkäimpään farkku- ja housumuotiin ja osta omasi Sokokselta! 

Osta naisten farkkuja 

Osta naisten housuja 

Naisten kevään 2021 trendikkäimmät farkut: boyfriend-, skinny-, straight- ja bootcut-malli. Osta trendikkäät farkut Sokokselta!


Trendikkäimmät farkut: boyfriend-, skinny-, straight- ja bootcut-malli

Farkkutrendeissä jylläävät nyt neljä erilaista mallia: rennosti istuva boyfriend-malli, tiukat pillifarkut, suorat puntit ja bootcut-leikkaus.

Boyfriend-farkut ovat muodoltaan väljät ja istuvat päälle rennosti – nimensä mukaisesti aivan kuin olisit napannut poikaystäväsi farkut käyttöön! Trendikkäimpien boyfriend-farkkujen lahkeissa saa olla volyymiä. Jos haluat säiden salliessa paljastaa nilkkasi, rullaa lahkeita reilusti. 

Skinny jeans eli pillifarkut ovat taas pinnalla. Trendikkäimmissä pillifarkuissa nähdään nyt kulunutta pintaa ja rispaantuneita lahkeensuita. Lisäksi pinnalla ovat edelleen tekonahkahousut sekä korkea vyötärö. Sivusaumoissa nähdään nyt lisäksi raitoja.

Straight jeans. Pillifarkut antavat tällä kaudella tilaa myös suoralahkeisille farkuille. Myös suoralahkeiset housut saavat olla nyt hieman väljähköt. Trendikäs kiinnittää huomiota myös housujen valmistusmateriaaliin ja tapaan. Mitä kestävämmin farkut on valmistettu, sen parempi. Nappaa mallia kestävään tyyliin esimerkiksi retrolookeista.

Bootcut-farkuissa lahje levenee polvista alaspäin. Nyt trendikkäimmissä bootcut-farkuissa lahje saakin olla hyvin pitkä ja mennä lähes maata myöden tai olla lyhennetty nilkkapituiseksi. Myös muissa housumalleissa voidaan nähdä nyt bootcut-vaikutelmaa. Esimerkiksi pillifarkkujen lahkeensuut voivat olla halkaistut, jolloin lahkeet näyttävät hieman levenevän alaspäin.

Osta naisten farkkuja > Tuotenosto:

Esprit Collection farkut–48201501

Levis 724 High Rise Straight farkut–46976035

Lee Cooper Zoe Ankle 113-1212-3 farkut–47095004
Tuotenosto:

M&S Per Una Sculpt & Lift Roma Rise Slim Boot Cut farkut–30486019

M&S Per Una Sculpt & Lift Roma Rise Slim Boot Cut farkut–36490001

Samsøe & Samsøe Marianne farkut–44422527


 

Naisten kevään 2021 housutrendit: korkea vyötärö, sidotut lahkeet ja laskokset

 

Trendikkäimmät housut: korkeat vyötäröt, sidotut lahkeet ja laskokset

Myös housutyyleissä nähdään nyt leveämpiä lahkeita, korkeaa vyötärölinjaa ja halkaistuja lahkeita. Huomiota kiinnitetään nyt housujen yksityiskohtiin, nappaa trendit talteen!

Leveät lahkeet. Housuissa saa olla nyt näyttävän leveät lahkeet, olivat ne sitten pitkät tai nilkkojen kohdalta katkaistut. Mitä leveämpi sen parempi, tuntuu olevan nyt mottona housumuodissa. Myös kapeammissa lahkeissa nähdään halkaistua alaosaa, joka hieman leventää ilmettä bootcut-tyylisesti.

Korkea vyötärö ja leveä vyötärönauha. Korkeavyötäröiset housut ovat edelleen muodissa ja etenkin omilla vöillä varustellut housut. Myös housujen vyötärönauha saa olla mukavan leveä.

Laskokset. Kauden trendikkäimmissä housuissa nähdään nyt laskoksia. Esimerkiksi leveälahkeiset housut saavat nyt ripauksen extravolyymia useilla pliseerauksilla, jotka alkavat housun kauluksista. Myös kapeammin istuvissa housuissa nähdään tyylikkäitä muotolaskoksia.

Sidotut lahkeet. Leveiden ja halkaistujen lahkeiden lisäksi huomio kiinnittyy nyt myös utility-tyylisiin sidottuihin lahkeisiin. Lahkeet voidaan sitoa housuihin kuuluvalla nauhalla, tai vaikkapa kenkien nyöreillä. Joissain malleissa housunpuntit saa käärittyä ja kiinnitettyä ylös lenkeillä – aivan kuin paidanhihat.

Osta naisten housuja > Tuotenosto:

Marc OPolo housut–40288004

M&S Faux Leather Culotte-housut–46904556

Esprit housut–45683048

Filippa K Adrienne housut–45098054


Tuotenosto:

PBO Feast housut–38741006

Voglia Helmi housut–18094519

Esprit housut–37661506

Nanso Tinka housut–45039030

Esprit housut–42817509

Katri Niskanen Lala housut–46782508

Esprit Collection housu–43738017Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä