Osta kevään tyylikkäimmät takit ja kengät verkkokaupasta sokos.fi

Kevään tyylikkäimmät takit ja kengät naisille

Valmistaudu kevääseen! Pian on aika pakata talvitakit ja -kengät säilöön ja ottaa keväisen kepeät takit ja kengät käyttöön. Ihastu kevään trendeihin: rentous ja käytännöllisyys näkyvät nyt takkimuodissa, ja kengissä hurmaa puolestaan sporttisuus. 

Naisten kevään 2021 takkimuoti

 

Tyylikäs trenssi ja suojaava parkatakki 

Naisten muodissa pukeudutaan nyt väljään parkatakkiin tai tikkitakkiin. Takki saa olla muodoltaan hieman väljempi ja laatikkomainen. Pitkässä takissa voi olla myös vyötäröltä kiristettävä vyö luomassa väljää tiimalasimuotoa. Tällaiseen yli-isoon takkiin pukeutumista kutsutaan maailmalla leikkisästi koteloitumiseksi – eikä ihme, kuka nyt ei haluisi suojautua upean takin turvaan näin epävarmoina aikoina.

Myös trenssit ja pitkät bleiserit ovat jälleen in. Trenssitakeissa olkapäät saavat korostua ja takki voi olla utility-tyyliin ryhdikäs useine taskuineen ja nappiriveineen tai sitten malli voi olla hyvinkin pelkistetty ja rento. Bleiserit puolestaan saavat olla nyt pitkiä ja hieman väljiä.

Luonnonläheiset vihreän ja ruskean sävyt ovat nyt hyvin muodikkaita. Trenditakki voi olla myös valkoinen, vaalea beige tai kauniin pastellinsävyinen, mutta tänä keväänä nähdään myös räväkämpiä sävyjä. Erityisen trendikkäitä ovat oranssiin vivahtava punainen ja sitruunan keltainen.

Osta naisten takkeja > 


Tuotenosto:

Esprit trenssitakki–47096014

M&S Essential Trench Coat takki–42418533

Dixi Coat takki–46954027

Luhta Inari parkatakki–46994508

Flare Collection takki–46954022

Makia Rey takki–46302523


Naisten kevään 2021 kenkämuoti

 

Paksupohjaiset tennarit ja klassiset nilkkurit

Kevään muotijalkineet ovat tennarit ja vielä sporttisemmat sneakerit. Athleisure-hengessä pue urheilulliset lenkkarit leveälahkeisten housujen ja hieman väljän, pitkän bleiserin kanssa. Tai elegantimpaa lookia hakiessa voit myös yhdistää collegepaidan suoriin housuihin ja näyttäviin korkkareihin.

Tennareissa sekä loafereissa nähdään nyt paksuja platform-pohjia. Tennarit voivat olla kokonaan valkoiset tai niissä voi näkyä myös pilkahdus voimakkaita värejä. Myös lenkkareissa nähdään nyt vaaleita ja pirteän värikkäitä malleja, kuin myös luonnonläheisiä sävyjä.

Varaudu kevään kylmempiin ilmoihin ja huonoihin keleihin kunnon maihareilla. Ne voivat olla perinteisen mustat taikka hattaraisen vaaleanpunaiset – kumpi vaan on enemmän sinua! 

Myös nahkaiset nilkkurit ovat hyvä ja klassinen valinta kevään vaihteleviin ilmoihin. Irroittelija valitsee nyt jalkaansa näyttävillä tolppakoroilla varustetut kengät, mutta perinteisemmät mallit ovat hyviä silloin, kun nilkkureita on tarkoitus käyttää lähes joka päivä jalassa.

Säiden lämmetessä on taas avokkaiden ja ihanien ballerinojen aika! 

Osta naisten kenkiä > 


Tuotenosto:

adidas Originals Team Court jalkineet–46132508

Champion Nyame Mesh lenkkarit–46736002 

Viimeistele kevään lookisi yksityiskohdilla

Kun takit ja kengät on valittu, panosta vielä yksityiskohtiin. Viimeistele kevään lookisi tyylikkäillä asusteilla: laukuilla, huiveilla ja aurinkolaseilla.

Osta asusteita > 

Osta laukkuja > 


Tuotenosto:

Haga Eyewear N.aurinkolasit 301700111–49457109

Marimekko My Things olkalaukku–35947145

Calvin Klein olkalaukku–47096025

Esprit mekko–49111503

N.NS LILIANA KUKAT 40D–48205064