Farkut eri vartalotyypeille

Siistit farkut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Panosta farkkuihin, jotka tuovat vartalosi parhaat piirteet esille. Oli vartalotyyppisi sitten hoikka, kartio, omena, päärynä, tiimalasi tai timantti kokosimme ohjeet, joilla pääset lähemmäs unelmafarkkujen löytymistä. 

Onnea täydellisten farkkujen metsästykseen!

Osta naisten farkkuja > 


Ohjeet sopivien farkkujen löytämiseen

 

Hoikka

Vartalotyyppi: Hoikalla naisella on kapea lantio, litteä peppu ja hoikat jalat. Hän on mannekiinimainen ja siroluinen, uuman ja lantion laari on loiva. Hartiat ovat suorat ja kapeat. Usein hoikalla naisella on pienehköt rinnat.

Suosi: Lyhyille henkilöille sopii parhaiten kapeat tai suorat täyspitkät lahkeet. Pitkät voivat lisäksi käyttää leveälahkeisia farkkuja ja bootleg-mallia, jossa lahkeet levenevät hallitusti polvien alapuolelta. Pitkillä lahkeet voivat olla myös vajaamittaiset.

Hoikkavartaloiselle sopii niin korkeavyötäröiset kuin matalalle jäävät farkut sekä monenlaiset taskut. Suosi vapaasti myös yksityiskohtia kuten koristetikkauksia, kulutuspesua, rypytyksiä, strasseja, revittyjä yksityiskohtia ja kangasupotuksia.

Vältä: Mikäli olet lyhyt ja haluat luoda illuusiota pituudesta, vältä vajaamittaisia lahkeita. Ne nimittäin saavat kantajansa näyttämään vieläkin pienemmältä, mitä todellisuudessa on. Myös ylisuuret taskut näyttävät pienikokoisen ihmisen housuissa suhteettoman suurilta. 


Tuotenosto:

Calvin Klein Jeans 010 High Rise Skinny farkut–40407634

Calvin Klein Jeans 011 Mid Rise Skinny farkut–40407633

MAC Melanie farkut–21695617

Levis 721 High Waisted Skinny Jeans farkut–37344594

Lee Cooper naisten farkut LC 09 1279-8572-0–4526636


Kartio

Vartalotyyppi: Urheilullisen hoikat reidet, litteä peppu ja pitkät jalat kuuluvat tähän kartiovartalotyyppiin. Voit olla myös rintava. Tunnusomaista on eriparisuus, jolloin yläosa on suurempi kuin alaosa.  

Suosi: Kartiovartaloiselle naiselle sopii monenlaiset lahkeet. Valitse siis vapaasti kapeista, suorista, leveistä ja bootleg-lahkeista. Myös lahkeen pituuden voit valita vapaasti.

Kapea lantioiset kartiot voivat käyttää niin matala- kuin korkeavyötäröisiäkin housuja ja leikitellä näyttävilläkin taskuilla. Jos kaipaat illuusiota pyöreämmästä pepusta, valitse housut, joiden takataskuissa on läpät. Voit myös käyttää koristeellisia farkkuja huoletta.

Vältä: Jos olet kovin rintava, etkä halua korostaa tätä piirrettä, niin vältä silloin navan yläpuolelle nousevaa housunkaulusta.


Tuotenosto:

Esprit farkut–27491009

M&S Denim Jeggingsit–23200044

Vero Moda Lux farkut–40554006

M&S Denim Jeggingsit–43008503


Omena

Vartalotyyppi: Tuntuuko, että kilot kertyvät helposti kaulan ja lantion välille, mutta jalkasi pysyvät hoikkina? Olet luultavasti vartalotyypiltäsi pyöreä omena, jolle on tunnusomaista rintavuus, leveä lantio ja selkeä vatsakkuus.

Suosi: Omenavartaloisen kannattaa suosia suoria lahkeita. Ne antavat vartaloon kaunista linjakkuutta. Jos olet pitkä, voit käyttää myös leveitä lahkeita. Jos nilkasi ja pohkeesi ovat sorjat ja haluat esitellä niitä, voit valita myös vajaamittaiset farkut. Lyhyen kannattaa pysytellä täyspitkissä punteissa, sillä lyhyet puntit luovat lyhyemmän vaikutelman.

Jos et halua vatsan pömpöttävän ulos farkuista, suosi korkeavyötäröisiä malleja. Isot takakaskut saavat lantion näyttämään kapeammalta. Takataskujen läpät ja koristeet taas luovat illuusion pyöreämmästä pepusta.

Vältä: Jos et halua korostaa keskivartaloa, vältä kapea lahkeisia pillifarkkuja. Kovin lyhyen henkilön kannattaa välttää leveälahkeisia farkkuja, jotka luovat vain leveämmän vaikutelman käyttäjästään. Lisäksi omenavartaloisen farkuissa yksinkertaisuus on kaunista. Jos kuitenkin kaipaat jotain lisämaustetta, valitse farkut, joiden yksityiskohdat sijoittuvat takataskujen kohdalle.Tuotenosto:

M&S Per Una Sateen Roma Rise Straight Leg Farkut–32227596

M&S Per Una Roma Rise Straight Leg farkut–28815879

Esprit farkut–38036516Päärynä

Vartalotyyppi: Tälle vartalotyypille on tunnusomaista leveä lantio, kapea vyötärö, pienehköt rinnat ja rehevät reidet. Kun senttejä tulee, ne tuntuvat kertyvän alavartaloon.

Suosi: Suoralahkeiset ja bootleg-farkut tasapainottavat hyvin päärynävartaloisen naisen lantion leveyttä. Pitkille henkilöille sopii hyvin leveälahkeiset farkut. Suosi täyspitkiä lahkeita.

Jos haluat luoda illuusiota kapeammasta lantiosta, valitse farkut, joiden vyötärölinja on hieman alaspäin laskeutuva. Myös isot taskut saavat pepun ja lantion näyttämään hieman todellisuutta pienemmiltä.

Vältä: Jos et halua korostaa lantio ja reisiä, vältä silloin kapealahkeisia tai porkkanamallisia farkkuja. Myös vajaamittaiset lahkeet saavat jalat näyttämään turhaan lyhyemmiltä ja paksummilta. Lantiomalliset farkut luovat myös leventävän vaikutelman. Kapeampaa ilmettä tavoittelevien kannattaa välttää myös peppua ja lantiota korostavia yksityiskohtia.Tuotenosto:

MAC Angela farkut–18063020

MAC Melanie farkut–21695617

Lee Cooper LC 01 113-1110-8851 farkut–309022Tiimalasi

Vartalotyyppi: Kurvikas tiimalasivartalo syntyy pyöreästä pepusta, hoikasta uumasta ja rintavuudesta. Yleensä tyyppiin kuuluvalla on lyhyehköt jalat sekä pyöreät reidet ja vatsa.

Suosi: Tiimalasivartaloisen kannattaa suosia pitkiä ja suoria lahkeita. Myös bootleg-mallista, jonka lahkeet leviävät maltillisesti, voit löytää itsellesi sopivat farkut. Suosi farkkuja joiden vyötärö nousee lähelle uuman kapeinta kohtaa. Myös hieman laskettu vyötärölinja sopii mainiosti.

Jos omaat pyöreän takamuksen ja leveän lantion, suosi suuria ja huomaamattomia taskuja, jotka eivät suurenna ilmettä. Lahkeiden pystysuuntaiset kulutuspesut käyvät hyvin täyteläisille reisille. Lantion seudulle asettuvat prässit luovat myös kaventavan vaikutelman.

Vältä: Pillilahkeet ja porkkananmalliset farkut saavat lantion näyttämään suuremmalta kuin se on. Jos kaipaat vaikutelmaa pituudesta, vältä vajaamittaisia tai käärittyjä lahkeita, jotka luovat lyhemmän vaikutelman kantajastaan. Jos haluat vatsan piiloon, vältä lantiomallisia farkkuja, jotka saavat vatsan pullahtamaan ulos housunkauluksesta.


Tuotenosto:

M&S Per Una Sculpt & Lift Roma Rise Slim Boot Cut farkut–36490001

Gerry Weber Roxane Luxe housut–25299010


Timantti

Vartalotyyppi: Hoikkajalkaisella timantilla on kapea lantio ja suorat, leveähköt hartiat. Timantti on suhteellisen rintava ja hän on ikuinen kadonneet vyötärön metsästäjä

Suosi: Timanttivartaloiselle sopivat hyvin kapeat, suorat tai bootleg-lahkeet. Kapeat lahkeet saavat ulottua jalkapöydän päälle. Suorat ja leveät lahkeet kannattaa myös olla täyspitkät.

Vyötärölinja saa asettua mukavalla tavalla vatsan päälle. Myös kevyesti laskeva vyötärölinja voi olla sopia.

Jos kaipaat volyymia peppuun suosi näyttäviä takataskuja. Myös klassiset etutaskut sopivat hyvin timanttivartaloiselle. Timanttivartaloisen taskuissa saa olla myös jännittäviä yksityiskohtia.

Vältä: Mikäli et halua korostaa rintavuutta, vältä liian ylös nousevaa housunkaulusta. Vajaamittaiset puntit puolestaan saavat jalat helposti näyttämään lyhyemmiltä kuin ovat.

Tuotenosto:

M&S Per Una Sculpt & Lift Roma Rise Slim Boot Cut farkut–30486019

M&S Per Una Sculpt & Lift Roma Rise Slim Boot Cut farkut–36490001

Voglia Timantti housut–657525

Voglia Timantti farkut–18094521


Osta naisten farkkuja > 


Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

ALE: naisten muoti

Poimi ALEstamme kesän ihanimmat mekot, hatut ja huivit, tyylikkäät housut ja merkkisandaalit. Valitsetko sinä pirteän trendikkään keltaisen? Vai oletko klassikko, jonka sydän sykkii hiekan, valkoisen ja mustan yhdistelmille? Nyt saat mieleistäsi kesämuotia edulliseen hintaan, laadusta tinkimättä. Nanso, Makia, Marks & Spencer, Birkenstock… todella laatua – ja mihin hintaan! Kun haluat kääntää päät kesäkadulla, valitse hurmaava mekko tai tyylikäs housuasu, ja viimeistele tyylisi huivilla. Tämä kesä voi olla onnenkesäsi! ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Kesämiehelle muotia ja kosmetiikkaa nyt ALEssa!

Kesän mukavimmat, tyylikkäästi rennot vaatteet miehelle löytyvät nyt edullisesti ALEsta! Marks & Spencerin pellavasekoitehousut ovat joka paikan luottohousut moneen menoon. Vyölenkit ja kolme värivaihtoehtoa – osta vaikka kahdet, nyt ei hinta miestä paina! Poimi koriin samalla mukavat boxerit ja Björn Borgin sukat. Jalkaan suit-sait sujahtavat kevyet ja mukavaksi muotoillut Crocs-sandaalit – eikä maksa paljon! ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.