Sisältöön
Kuvassa naisia erilaissa farkuissa. Kuvassa naisia erilaisissa farkuissa.

Farkut trendaavat aina – tutustu naisten kevään farkku- ja housutrendeihin

Tulevan kevään muotimaailma huokuu raikkautta ja monipuolisuutta farkkujen ja housujen saralla. Tutustu uusiin suuntauksiin, jotka nostavat esiin ajattomia klassikoita modernilla tulkinnalla. Tutustu nyt kevään farkku- ja housumuotiin ja osta omasi Sokokselta!

Suoralahkeiset housut jatkavat farkkumuodin valtaamista keväällä 2024, syrjäyttäen kapeat mallit ja tuoden esiin rennon ja väljän ilmeen. Farkkutrendissä korostetaan 2000- luvun alun asennetta liehuvin lahkein ja bootcut -mallein. Yksi merkittävä kevään farkkutrendi on twisted seams -ompeleet, jotka tuovat mukanaan leikkisää ja odottamatonta ilmettä. Lisäksi reisitaskuhousut ja kokoprintit ovat nousseet suosioon, antaen perinteisille farkuille raikkaan ja nykyaikaisen tulkinnan. Kevään väripaletti korostaa yksilöllisyyttä, ja housut näyttävät erityisen upeilta rohkeissa ja eloisan värikkäissä sävyissä.

Osta naisten farkkuja

Kuvassa naisia erilaisissa farkku- ja housumuodissa

Trendikkäimmät housut: leveät lahkeet, mukavuus ja monikäyttöisyys

Myös housutyyleissä nähdään nyt leveämpiä lahkeita, mukavuutta ja kankaiden ekologisuutta. Huomiota kiinnitetään housujen yksityiskohtiin. Leveät lahkeet ovat housutrendien keskiössä niiden mukavuuden ja monikäyttöisyyden vuoksi. Suurissa ja tilavat leveä lahkeiset housut sopivat niin juhliin kuin toimistollekin. Leveät lahkeet, vähäiset yksityiskohdat ja elastinen vyötärönauha lisäävät housujen rentoutta ja mukavuutta. Joustavat materiaalit, kuten pellava, neule sekä villit printtikuviot näkyvät kevään housumuodissa.

Toinen kevään suuntaus on suoralahkeisten housujen yhdistäminen samanvärisiin ja yhteen sointuviin asukokonaisuuksiin. Koordinoidut yksityiskohdat ja värit tuovat esiin tyylikkään ja huolitellun ilmeen. Mukavuutta ja ajatonta tyyliä saat keski- ja korkeavyötäröisillä housuilla.

Osta naisten housuja