Sisältöön
DIOR

DIOR Rouge Blush Cheek and Cheekbone Blush poskipuna 6,7 g

55,00 €41,25 €
7 857,14 €/kg
väri:601 Hologlam
koko:6.7 G

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior on uudistanut tunnetun Rouge Blush -poskipunansa, joka korostaa kasvoja pitkäkestoisella ja terveellä hehkulla. Sen intensiivinen couture-väri on saatavilla neljällä lopputuloksella: matta, satiini, hohtava ja holografinen.

Poskipunan puhdas* koostumus sisältää 90 %** luonnollisia ainesosia ja hoitavia kukkapohjaisia ainesosia. Se ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja antaa miellyttävän tunteen koko päiväksi. Poskipunan pehmeä ja kevyt koostumus on erityisen silkkinen ja tuntuu kuin toiselta iholta.

Rouge Blush -sävyvalikoima on saanut inspiraationsa ikonisesta Rouge Dior -huulipunasarjasta. Valikoima sisältää erilaisia vaaleanpunaisia ja punaisia sävyjä sekä variaatioita korallin, beigen ja luumun sävyistä, jotka antavat iholle luonnollista hehkua. Poskipunassa on kerrostettava koostumus, jotta voit luoda luonnollisen tai runsaspigmenttisen lopputuloksen.

* Lisätietoja Diorin kestävästä kauneudesta löydät Diorin "Responsible Formulation Charter”-sivuilta.
** ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput ainesosat vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901607391

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita