Sisältöön
Dove

Dove Summer Revived Medium to Dark Itseruskettava luonnollinen hehku 200 ml

5,90 €
29,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tee ihostasi sileä, hehkuva ja luonnollisen kaunis kaikkina vuodenaikoina. Valitse Dove Summer Revived kevyesti itseruskettava kosteusvoide keskitummasta-tummaan. Nauti kauniin pehmeästä ja kesäisestä ihosta joka päivä tällä asteittain itseruskettavalla voiteella. Terve rusketus ja hehku ihollasi ympäri vuoden! Dove Summer Revived Medium to Dark -itseruskettava kosteusvoide keskitummasta-tummaan muodostaa kauniin ja hehkuvan rusketuksen asteittain – hellävaraisesti ja ilman aurinkoa. Itseruskettava kosteusvoide keskitummasta-tummaan kosteuttaa ihoa ja saa sen kauniin pehmeäksi ja sileäksi. Kosteusvoide sisältää luonnollisia ruskettavia ainesosia ja Cell-Moisturisers®-yhdistettä (kosteuttavia vaikuttavia aineita, jotka on uutettu luonnollisista siemenöljyistä), joka vaikuttaa ihosolujen sisällä. Dove Summer Revived -kosteusvoiteen ihoa hoitava koostumus antaa iholle luonnollisen ruskettuneen hehkun ja kosteuttaa aktiivisesti 72 tunnin ajan.

Dove Summer Revived -itseruskettava kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Nauti upeasta ja terveellisestä rusketuksesta samalla kun hoidat ihoasi Dove DermaSpan ylellisen koostumuksen avulla. Tuote on dermatologisesti testattu ja tarjoaa 72 tunnin aktiivisen syväkosteutuksen iholle. Dove Summer Revived -itseruskettava kosteusvoide on kehitetty erityisesti keskitummille ja tummille ihonsävyille lisäämään hehkua ja luonnollista rusketusta. Dove on yksi maailman rakastetuimmista kauneusbrändeistä. Naiset ovat aina innostaneet Dovea. Dove on alusta alkaen tehnyt kaikkensa tarjotakseen naisille korkealaatuisia hoitavia tuotteita. Dove uskoo, että kauneus kuuluu kaikille ja haluaa kauneuden olevan itsetunnon eikä ahdistuksen lähde. Siksi Dove haluaa auttaa maailman naisia kehittämään myönteisen suhteen omaan ulkonäköönsä, kohentamaan itsetuntoaan ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Globaalisti, Dove ei testaa eläimillä ja on PETA-sertifioitu.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Dihydroxyacetone, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Isohexadecane, Parfum, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Polysorbate 60, Dimethiconol, Disodium EDTA, Stearamide AMP, Sorbitan Isostearate, Caramel, Maltodextrin, Hydroxystearic Acid, Propylene Glycol, Palmitic Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Lactic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool,CI 16255, CI 47005

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Käyttöohjeet

Käyttö: Levitä tasaisesti puhtaalle, kuivalle iholle ja pese kädet huolellisesti
jälkeenpäin. Käytä aina erillistä aurinkosuojaa jos altistut auringolle.

Instruktioner: Applicera/anvend jämnt över ren, torr hud, och tvätta sedan/vask
herefter händerna noga/grundigt. Använd alltid separat solskydd/solcreme om du utsätts för solen.

Säilytys

Huonelämpötila

Rumstemperatur

Tuotekoodi

8720181260544

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita