Sisältöön
Isle of Paradise

Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt -itseruskettavan tuotteen levityskinnas

12,90 €10,32 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Saavuta virheetön ja tasainen rusketus kintaalla, jolla on ihoa hoitavia ominaisuuksia. Tämä levityskinnas on luotu innovatiivisista antimikrobisista kuiduista, jotka auttavat hylkimään bakteereja sekä hyaluronihappoa sisältäviä kuituja, jotka kosteuttavat kohdennetusti jokaisella käyttökerralla.

Sametinpehmeä, kaksipuolinen kinnas liukuu iholla vaivattomasti, levittäen hehkusi tasaisesti, samalla kun kintaan sisäpuolen vettä hylkivä pinta suojaa käsiä värjäytymiseltä. Ergonomisesti muotoiltu kinnas tarjoaa lisäpitoa ja vähentää luisumista. Kestävä ja pitkäikäinen kinnas on uudelleenkäytettävä ja pestävä. Se on täydellinen apuväline suosikki rusketustuotteesi levittämiseen kasvoille, kaulalle ja vartalolle luonnollisen, tasaisen hehkun saamiseksi!

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

Vegaaninen

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

We Are Luxe Ltd

Käyttöohjeet

Käytä Isle of Paradise -suosikkituotteidesi kanssa.
Mousset, asteittain päivettävät - ja värilliset voiteet: Annostele tuotetta suoraan kintaalle ja levitä iholle tasaisesti.
Itseruskettava vesi: Suihkuta ensin vettä iholle ja levitä tuotetta kintaalla pyyhkivin liikkein.

Använd tillsammans med din favoritprodukt från Isle of Paradise.
Mousse, Graduals & Instant: Applicera brun-utan-sol direkt på vanten och svep över kroppen för en felfri, fläckfri applicering.
Self-Tanning Water: Spraya först brun-utan-sol på huden och arbeta in med vanten i svepande rörelser.

Tuotekoodi

5060489791368