Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Vita Liberata

Vita Liberata Body Blur Medium Vartaloa heleyttävä voide 100ml

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
41,90 €
419,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Body Blur on täydellinen pois pestävä vartalomeikki, jolla luot itsellesi virheettömän päivettyneen ihon. Kosteuttava ja ihon epätasaisuuksia häivyttävä koostumus heijastaa valoa saaden ihosi hehkumaan. Helppo levittää, tasainen ja välitön lopputulos, joka helposti poispestävissä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water)*, Homosalate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin*, Propanediol*, Synthetic Fluorphlogopite, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phenyl Trimethicone, Octocrylene, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Butyrospermum parkii (Shea) Butter*, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Tin Oxide (CI 77861), Titanium Dioxide (CI 77891), CI 77491, CI77492, CI 77499 (Iron Oxides).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Vita Liberata Ltd

Käyttöohjeet

Ennen käyttöä varmista, että ihosi on täysin puhdas, eikä ihon pinnalla ole
kosteusvoidetta tai muita kosmetiikkatuotteita. Lisää pieni määrä tuotetta levityshanskalle ja levitä iholle pitkin pyörivin liikkein. Kasvoille ja decolteelle levitettäessä käytä tuotetta säästeliäästi ja häivytä meikkisiveltimellä.

Innan användning, se till att huden är ren och låt bli att använda hudkräm. Applicera en liten mängd Body Blur på en appliceringsvante och applicera på huden med långa, cirklande rörelser. Använd sparsamt på ansikte och bröst, och arbeta in produkten med en sminkborste.

Tuotekoodi

5060850670568

Arviot (4)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MimmiVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Olen pllut tyytyväinen tuotteen sävyyn ja tuotteeseen.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Sini88Vahvistettu osto

    Tuote muuttunut

    Olen käyttänyt vuosia Vita Liberataa ja pitänyt parhaana itseruskettavana. Nyt tuotteen pakkauksen uusimisen myötä olen huomannut, että myös itse tuotteelle on tapahtunut jotain. Kaukana on se laatu, jota tämä joskus oli. Olen nyt ostanut jo kaksi pulloa tätä uutta ja todennut etten enää osta. Tuote ei pysy iholla kauaa ja lähtee "halkeilemaan" pois, jota tämän tuotteen kanssa ei koskaan ennen tapahtunut. Harmillista

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ApruVahvistettu osto

    Toimivat

    Tuote vastasi odotuksiani

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anuta

    Täydellinen ihomeikki vartalolle

    Täydellinen ihomeikki koko vartalolle. Korjaa ihon pikku virheet ja peittää mm. jaloista katkenneet pintaverisuonet (hämähäkkisuonet) ja saa ihon näyttämään tasaisen päivettyneeltä. Ei kuivata ihoa, vaan kosteuttaa ja jättää ihon joustavaksi. Väri ei tartu vaatteisiin, vaan sulaa/sulautuu välittömästi ihoon. Vaatteet voi pukea heti ylle. Pysyy hyvin koko päivän iholla, ei lähde pois vaikka iho hikoilisikin. Helppo pestä pois. Riittoisa. Tästä tuli itselle heti oma suosikkituote <3