Sisältöön
Vita Liberata

Vita Liberata Tanning Mitt levityskinnas

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
7,90 €5,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pehmeä levityskinnas itseruskettavien levitykseen takaa parhaimman ja tasaisimman mahdollisen lopputuloksen. Sopii täydellisesti itseruskettavien vaahtojen, voiteiden ja Body Blur -tuotteiden levitykseen. Suojaa käsiä värjäytymiseltä. Pestävä ja uudelleenkäytettävä.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Vita Liberata Ltd

Käyttöohjeet

Optimoidaksesi rusketustuloksen, käytä Vita Liberata-levityskinnasta ruskettavien tuotteiden, sekä
Body Blur-tuotteiden levitykseen. Annostele tuotetta suoraan kintaalle ja levitä tuote puhtaalle
iholle pyörivin liikkein. Lopuksi häivytä hanskan avulla vielä kädet, jalkaterät, polvet ja kyynärpäät.
Pese hanska hellävaraisesti kädenlämpöisellä vedellä ja anna kuivua.

Applicera Vita Liberatas brun utan sol-produkter eller Body Blur® med hjälp av vår extra mjuka appliceringsvante för ett otroligt jämnt resultat. Ta lite av produkten på din appliceringsvante och applicera på ren hud med varsamma cirklande rörelser, för en perfekt yta utan ränder. Se till att inte lämna skarpa kanter vid händer, fötter, knän och armbågar. Handtvätta din appliceringsvante i ljummet vatten och låt lufttorka, så att den är redo nästa gång du ska applicera brun utan sol.

Tuotekoodi

5060850670988

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anuta

    Kestävä ja pestävä levityskinnas

    Erittäin hyvä kaikkien itseruskettavien tuotteiden käytössä. Levitettävä tuote jää hyvin kintaan pinnalle, eli kinnas ei imaise levitettävää tuotetta itseensä. Kinnas samettisen pehmeä ja liukuu tasaisesti iholla. Itse olen käyttänyt muutamaa eri itseruskettavaa tuotetta ja vasta sitten pessyt kintaan. Olen pessyt kintaan kevyesti käsin vedellä ja tilkalla pesuainetta. Pesun jälkeen kinnas aivan yhtä pehmeä kuin ennen ensimmäistä käyttöä. Eli ei tule pesun jälkeen koppuraiseksi. Pitkä-ikäinen ja aivan ehdoton tuote. Mikään tuote ei tule kintaasta läpi, vaan suojaa täydellisesti kädet värjääntymiseltä. Huippuhyvä hinta-laatusuhde.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Helmi2022Vahvistettu osto

    Kapea malli

    Tämä Levityskinnas on kapea itseruskettavan aurinkovaahdon levittämiseen. Kun vaihtaa levityskinnasta kädestä toiseen sitä on hankala saada kädestä pois. Toinen saman valmistajan levityskinnas on kärjestä leveämpi ja mielestäni paljon parempi käytössä. Levityskintaat ovat paras tapa saada tasainen kaunis rusketus. Suosittelen.