Sisältöön
Vita Liberata

Vita Liberata Clear Tanning Mousse Medium itseruskettava mousse 200ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin3kappaletta
41,90 €31,40 €
209,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Helposti levitettävä, sävytön ja nopeasti kuivuva itseruskettava vaahto, joka antaa täydellisen kauniin rusketuksen koko vartalolle. Sisältää runsaasti orgaanisia, kasvipohjaisia raaka-aineita, jotka rauhoittavat ja hoitavat ihoa, samalla kun luonnollisen hehkuva rusketus kehittyy ihollesi. Nopeasti kuivuva koostumus on täydellinen valinta, kun aika on kortilla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water)*, Dihydroxyacetone*, Glycerin*, Saccharide Isomerate*, Caprylyl/Capryl Glucoside*, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract*, Rubus idaeus (Raspberry) Leaf Extract*, Punica granatum (Pomegranate) Juice Extract*, Ginkgo biloba (Gingko) Leaf Extract*, Cucumis sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Hamamelis virginiana (Witchhazel) Leaf Extract*, Fucus vesiculosus (Bladderwrack) Extract*, Carica papaya (Papaya) Fruit Extract*, Vitis vinifera (Grape) Fruit Extract*, Cucumis melo (Melon) Fruit Extract*, Hyaluronic Acid*, Sodium Citrate*, Chlorphenesin, Citric Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Vita Liberata Ltd

Tuotekoodi

5060850670421

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    tannedbabeVahvistettu osto

    Aivan mahtava!

    Monia itseruskettavia kokeilleena tämä medium oli todella hyvä ja lopputulos paljon tummempi kuin useimmat mediumit! Lopputulos tosi kiva lämminpohjainen rusketus ja kahdella kerroksella vastaa Invisiwater Super Darkia. Aloittelijan kannattaa ottaa sävytetty versio.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Eeva

    Selftanner

    Olin ilahtunut nähdessäni, että tämä uusi versio on yhtä hyvä kuin edeltäjänsä! Rakastan tätä sävyttämätöntä versiota, sillä suihkussa käynti vaikutusajan jälkeen ei ole välttämätön. Tämä ei myöskään tahraa tai haise, iho tuntuu myös kosteutetulta käytön jälkeen. Tästä en luovu!

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Ansku36Vahvistettu osto

    Epäluonnollinen sävy

    Ostin tuotteen konsulentin suosituksesta ja vaikka valitsin tarkoituksella vaalean sävyn (medium) niin väri oli minulle liian tumma ja epäluonnollinen. Onneksi toki vaaleni muutaman pesukerran jälkeen. Lisäksi koin hankalana saada tasaista rusketusta, koska itse tuote oli kirkas ja levitettäessä ei huomannut rajoja. Uusi tuote oli siten minulle pettymys, entinen versio tuotteesta toimi paremmin.