Sisältöön
DIOR

DIOR Capture Total Intensive Essence Face Lotion emulsio 150ml

85,00 €
566,67 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Capture Totale Intensive Essence Lotion on ensimmäinen vaihe Capture Totale -ihonhoitorituaalissa, joka uudistaa ihoa ja tuo sille nuorekasta hehkua.

Koostuu 95 %:sti* luonnollisista ainesosista ja ylellisestä, seuraavan sukupolven longoza-ferments blend -nesteestä. Kasvolotion auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja tasoittamaan ihon rakennetta, jolloin iho saa takaisin hehkunsa aina syvältä ihon pintaan asti. Kahdentyyppistä hyaluronihappoa sisältävä lotion kosteuttaa ihoa sisältäpäin ja tekee ihosta näkyvästi täyteläisemmän. Sen erittäin raikas, nestemäinen koostumus tuntuu eteeriseltä.

Iho on Capture Totale Intensive Essence Lotionin ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien täydellisen kosteutettu ja kirkastunut. Yhden viikon kuluttua iho näyttää täyteläisemmältä ja sen alkuperäinen hehku on palautunut. Iho hehkuu aivan kuin sen sisällä olisi syttynyt valo. Kuukauden kuluttua iho tuntuu vahvemmalta, ja se on täysin valmis ottamaan vastaan loput Capture Totale -ihonhoitorituaalin hyvää tekevät ainesosat.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 5 % ainesosista vaikuttaa koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.

Tuotetiedot
Koko

150 ml

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Parfums Christian Dior

Tuotekoodi

3348901581035

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan