Sisältöön
Schwarzkopf Professional

BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 200 ml

tuotteen arvosana 3.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
19,90 €
99,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bonacuren Moisture Kick -sarjan kevyt, välittömästi kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitosuihke on suunniteltu normaaleista kuiville, hauraille tai kiharille hiuksille. Ei sisällä silikoneja tai keinotekoisia väriaineita. Hoitaa ja tasapainottaa hiusten kosteuspitoisuutta. Tekee hiuksista pehmeät, taipuisat ja ravitut sekä antaa runsasta kiiltoa ja kimmoisuutta. Glyserolia sisältävä koostumus tasapainottaa hiusten kosteuspitoisuutta. Antaa koteutetun tunteen jopa 48 tunnin ajaksi. Vegaaninen koostumus, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water, Eau),Dicaprylyl Carbonate,Glycerin,Panthenol,Soy Amino Acids,Wheat Amino Acids,Serine,Threonine,Arginine HCl,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Cetyl Ethylhexanoate,Parfum (Fragrance),Citric Acid,Sodium Benzoate,Cetrimonium Chloride,Linalool,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Citronellol,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Limonene,Benzyl Alcohol,Potassium Sorbate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Unkari

Käyttöohjeet

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Levitä 8–10 pumppausta pyyhekuiviin hiuksiin. Muotoile hiukset kuten haluat.

Skaka flaskan väl före användning. Applicera 8-10 pumpar i handdukstorkat hår. Styla ditt hår som du vill.

Tuotekoodi

4045787727036

Arviot (6)

tuotteen arvosana 3.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    KonkariVahvistettu osto

    Huh, mikä koostumuksen muutos

    Olen monta vuotta käyttänyt tätä boostaamaan luonnonkiharoitani, mutta koostumus oli nyt muuttunut kosteuttavasta rasvoittavaksi. Käyttäessä samaa määrää kuin aiemmin, hiuksista tuli likaisen näköiset. Laimensin 1 osa tuotetta ja 4 osaa vettä, niin voi käyttää entiseen tapaan. Eli tästä tulikin tiiviste joka kestää pitkään!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Nonniin22Vahvistettu osto

    Kosteuttava

    Olen käyttänyt tätä hoitosuihketta muutamia vuosia ja olen ollut oikein tyytyväinen. Ei latista hentoja hiuksia. Tuoksukin on miellyttävä.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    KirsiVahvistettu osto

    Koostumus muuttunut

    Olen vuosia käyttänyt tätä tuotetta ja olen ollut tyytyväinen. Ostin uuden pullon ja ilmeisti tuotteen koostumus muuttunut. Hiuksista tulee rasvaisen näköiset kun tätä käyttää. Kyllä menee tuote vaihtoon, en käytä enää.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JokilhaVahvistettu osto

    Palauttava ominaisuus

    Palauttaa kasvojen luonnollisen kiinteyden.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Mari85Vahvistettu osto

    Koostumus muuttunut

    Ei todellakaan niin hyvä kuin ennen oli. Jättää hiukset likaisen näköiseksi. Vuosia käyttänyt tätä tuotetta ja nyt menee vaihtoon.