Sisältöön
TAN-LUXE

Tan-Luxe The Face Self-Tan Drops Light/Medium 30ml -itseruskettavat tipat kasvoille

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
46,90 €37,50 €
1 563,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kohtaa kosteusvoiteesi uusi paras ystävä.
Itseruskettavat tipat muuttavat kosteusvoiteen, seerumin tai kasvoöljyn itseruskettavaksi tuotteeksi. Tuote, jolla räätälöit täydellisen ihonsävyn ja upean hehkun. Tipat sisältävät ihon pintaa tasoittavia sekä elinvoimaista tehoa antavia vadelmansiemenöljystä, E-vitamiinista ja aloe verasta peräisin olevia ainesosia ja toimii näin synergiassa nykyisen ihonhoitorutiinisi kanssa. Sekoita 2-12 tippaa kosteusvoiteeseen, seerumiin tai öljyyn. Mitä enemmän tippoja, sitä tummempi hehku.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Parabeeniton
- Silikoniton
- Alkoholiton

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5035832105031

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MariaVahvistettu osto

    Luonnollinen hehku

    Kun laittaa illalla yhden tipan kasvovoiteeseen, sekoittaa hyvin kämmenellä ja levittää huolellisesti. Herää aamulla luonnollisen, kauniin hehkun kera. Ei oranssia sävyä!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JassuVahvistettu osto

    Loistava!

    Ostin tämän tuotteen noin kuukausi sitten ja käytössä usean kerran viikossa. Kaunis, tasainen rusketus. Aivan minimaalinen tuoksu hetken iholla mutta sen jälkeen ei tuoksu juuri miltään. Ei ole aiheuttanut finnejä tai epäpuhtauksia iholla.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SatsumaVahvistettu osto

    Toimiva tuote

    Olen käyttänyt tätä nyt muutamia viikkoja ja ollut tyytyväinen. Parasta on että tämän voi sekoittaa mihin tahansa omaan kasvovoiteeseen. Päivetys on luonnollinen vaaleammallakin iholla.