Sisältöön
Ole Henriksen

OleHenriksen Truth Banana Bright Face Primer meikinpohjustusvoide 30 ml

53,50 €
1 783,33 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Meikinpohjustustuote täynnä C-vitamiinia. Auttaa kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä auttaa meikkiä asettumaan kauniimmin ja pysymään siistinä pidempään. Välitön valoa heijastava ja kirkastava vaikutus koko päiväksi.

Meikkitaiteilijoiden suosikista, banaanipuuterista, innoituksensa saanut pohjustusvoide sisältää koko kasvoille hehkua antavaa pigmenttiä. Sitä voidaan käyttää meikin alla, sekoittaa meikkivoiteeseen, käyttää highlighter-tuotteena tai yksinään hehkua tuomaan. Mutta ei siinä kaikki. Se tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä.

Koostumus on pehmeä ja tuloksena on hehkuva Ole Glow®. Banana Bright Face Primer sisältää C-vitamiinia, joka on Olen täsmäase näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan, sekä antioksidanttista E-vitamiinia, joka ravitsee ja hoitaa ihoa.
Vegaaninen. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, SQUALANE, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISODODECANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, MICA, COCONUT ALKANES, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, DILINOLEIC ACID/PROPANEDIOL COPOLYMER, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, CETEARYL METHICONE, SILICA, PHENOXYETHANOL, CETEARYL GLUCOSIDE, XYLITYLGLUCOSIDE, DIMETHICONE/VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER, ANHYDROXYLITOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, STEVIOSIDE, POLYSILICONE-11, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XYLITOL, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, IRON OXIDES (CI 77491), DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLUCOSE, XANTHAN GUM, SODIUM CITRATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES EXTRACT, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, ASCORBIC ACID, AROMA/FLAVOR, SODIUM CHLORIDE, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Voidaan käyttää meikkivoiteen alla, jolloin se saa meikin kestämään pidempään, tai meikin päällä highlighter-tuotteena tai yksinään.

Tuotekoodi

0810763033418

Arviot (3)

arvosana5/5

  • arvosana5/5

    Jessica NiemiVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Jessica Niemi
    Vahvistettu osto

    Huumaava, hedelmäinen tuoksu

    Ihana, hyvin levittyvä ja kevyt koostumus. Tekee mitä lupaa ja tuo hehkua iholle.

  • arvosana5/5

    pureVahvistettu osto

    arvosana5/5

    pure
    Vahvistettu osto

    kuultovoide

    antaa terveen hehkun iholle. Pelkäsin että ihoni näyttää"rasvoittuneelta" mutta hehku kultainen ja levittyy unelmasti. Ei blurraa mutta pitää meikin paikoilla sopivasti. Ihosta tulee kuulaan näköinen. Hyvä tuoksu. Kokeillut halvempia vaihtoehtoja mutta kyllä tämä nousi vertailussani ykköseksi. Laitan tätä kosteuttavan primerin alle(Estee Lauder hydra)

  • arvosana5/5

    MelluVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Mellu
    Vahvistettu osto

    Loistava

    Hyvä tuote, tätä ostan myös jatkossa.

Ladataan