Sisältöön
Ole Henriksen

OleHenriksen Truth Truth Juice Daily Cleanser puhdistusgeeli 147 ml

24,00 €32,00 €
163,27 €/l
Alin hinta 30 pv. 32,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vihdoin! Juice cleanse -tuote, joka on maineensa veroinen: Truth Juice Daily Cleanser on todellinen monitehotuote. Öljytön ja vegaaninen puhdistustuote sisältää appelsiinivettä ja PHA-happoja, irrottaa iholta lian, liian rasvan ja itsepintaiset meikkijäämät sekä jättää ihon raikkaaksi ja puhtaaksi.

Truth Botanical Blend -sekoitus sisältää appelsiinia, sitruunaa, ruusunmarjaa, goji-marjaa ja tyrniuutetta ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.

Geelikoostumus ja appelsiinin raikas tuoksu tekevät ihonpuhdistuksesta ainutlaatuisen energisoivan kokemuksen, jota suorastaan odottaa. Ei ole ihme, että tämä miellyttävä puhdistustuote oli ehdolla Swedish Beauty Awards 2021:n Vuoden puhdistustuote -kategoriassa.-

Sopii kaikille ihotyypeille. Ratkaisu sinulle,jos haluat poistaa meikin helposti ja saada samean ja himmeän ihon hehkumaan.

Tuotetiedot
Koko

147ML

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, GLYCOL DISTEARATE, GLUCONOLACTONE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, SODIUM BENZOATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), CITRUS SINENSIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, TRIETHYL CITRATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES KERNEL EXTRACT, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, CALCIUM GLUCONATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, SODIUM HYDROXIDE, YELLOW 6 (CI 15985), CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, SODIUM CITRATE, LIMONENE, LINALOOL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Annostele mustikan kokoinen määrä puhdistustuotetta kämmenelle ja vaahdota. Levitä pyörivin liikkein kasvoille alhaalta ylöspäin. Kestävästi meikatuille alueille, kuten silmien ympärille, tuotetta kannattaa hieroa noin 30 sekunnin ajan vanulapulla.

Tuotekoodi

0840026641586

Arviot (3)

arvosana5/5

  • arvosana5/5

    SaraVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Sara
    Vahvistettu osto

    Raikas

    Erittäin hyvä putsari. Suosittelen!

  • arvosana5/5

    koo01Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    koo01
    Vahvistettu osto

    Loistava puhdistustuote

    Halusin tutustua Ole Henriksenin tuotteisiin ja päätin tämän puhdistustuotteen ottaa testiin. Ihan mahtava putsari! Kasvojen pesun jälkeen pyyhein ihoni vielä kasvovedellä, eikä vanulappuun jäännyt yhtään meikinjäämiä tai muuta likaa. Puhdisti siis ihon todella tehokkaasti! Geelimäinen koostumus ei myöskään kuivattanut pintakuivaa sekaihoani. Plussaa myös virkistävästä tuoksusta :)

  • arvosana5/5

    Katrilli63Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    Katrilli63
    Vahvistettu osto

    Loisto tuote iholle!

    Käytän jo toista tuubia kyseistä tuotetta, joka on todella raikas, puhdistaa kasvojen epäpuhtaudet tehokkaasti ja ihana appelsiinimainen raikas ja pirteä tuoksu ja pakattu pirteään oranssinväriseen pakkaukseen, kuten Ole Henriksen muutkin tuotteet

Ladataan