Sisältöön

Hyödynnä edut S-mobiilista

Asiakasomistaja, lataa puhelimeesi S-mobiili ja hyödynnä huikeat edut! S-mobiilista löydät juuri sinulle kohdennetut Sokoksen ja Emotionin ajankohtaiset edut. S-mobiilin avulla saat tietoa vaihtuvista kampanjoista, näet voimassa olevat S-Etukortti-edut ja saat käyttöösi etukuponkeja. 

Näin käytät S-mobiilin etukuponkeja

S-mobiilista löydät Sokoksen ja Emotionin sähköiset etukupongit, jotka voit lunastaa vain kupongissa mainituissa tavarataloissa ja myymälöissä.

Näin käytät kuponkeja:

  • Bongaa S-mobiilista uusimmat etukupongit. Avaamalla etukupongin, näet kaikki Sokoksen ja Emotionin toimipaikat, joissa kuponki on voimassa.
  • Kun saavut myymälään ostoksille ja olet siirtymässä kassalle, avaa S-mobiilin etukuponki. Lunasta etukuponki painamalla kohdasta Näytä kassalla, jolloin näytölle aukeaa Kupongin lunastus -ikkuna.
  • Kupongin lunastus -ikkunasta pääset vahvistamaan, että kuponki käytetään tämän ostokerran yhteydessä. Huom. voit käyttää kupongin vain kerran ostotapahtuman yhteydessä. Paina Lunasta kuponki ja näytä lunastettu kuponki heti kassalle saavuttuasi.

Lataa S-mobiili sovelluskaupasta ja aloita käyttäminen

Saat S-mobiilin käyttöösi helposti puhelimesi sovelluskaupasta. Etujen lisäksi voit tarkistaa S-mobiilista bonustietosi ja kassa- ja takuukuitit ostoksistasi, saat käyttöösi pankkipalvelut ja paljon muuta. Tutustu S-mobiiliin!

 

Lataa maksuton S-mobiili