Sisältöön

Hyödynnä edut S-mobiilista

 

Asiakasomistaja, lataa puhelimeesi S-mobiili ja hyödynnä sen huikeat edut! S-mobiilista löydät juuri sinulle kohdennetut Sokoksen ja Sokos Emotionin ajankohtaiset edut. S-mobiilin avulla saat lisäksi tietoa vaihtuvista kampanjoista, näet voimassa olevat S-Etukorttiedut ja saat käyttöösi etukuponkeja. 

Näin käytät S-mobiilin etukuponkeja

S-mobiilista löydät Sokoksen ja Sokos Emotionin sähköiset etukupongit, jotka voit lunastaa vain kupongissa mainituissa tavarataloissa ja myymälöissä.

Näin käytät kuponkeja:

  • Bongaa S-mobiilista uusimmat etukupongit. Avaamalla etukupongin, näet kaikki Sokoksen ja Sokos Emotionin toimipaikat, joissa kuponki on voimassa.
  • Kun saavut myymälään ostoksille ja olet siirtymässä kassalle, avaa S-mobiilin etukuponki. Lunasta etukuponki painamalla kohdasta "Näytä kassalla", jolloin näytölle aukeaa "Kupongin lunastus" -ikkuna.
  • "Kupongin lunastus" -ikkunasta pääset vahvistamaan, että kuponki käytetään tämän ostokerran yhteydessä. Huomioithan, että voit käyttää kupongin vain kerran ostotapahtuman yhteydessä. Paina "Lunasta kuponki" ja näytä lunastettu kuponki heti kassalle saavuttuasi.

Lataa S-mobiili sovelluskaupasta ja aloita käyttäminen

Saat S-mobiilin käyttöösi helposti puhelimesi sovelluskaupasta. Etujen lisäksi voit tarkistaa S-mobiilista bonustietosi ja kassa- ja takuukuitit ostoksistasi, saat käyttöösi pankkipalvelut ja paljon muuta. Tutustu S-mobiiliin!

 

Lataa maksuton S-mobiili

 

Hanki S-Etukortti ja liity asiakasomistajaksi

Asiakasomistajana saat Bonusta S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta, ja ainutlaatuisia kampanjaetuja muun muassa Sokoksen valikoimasta.

Asiakasomistajaksi liittyessäsi sinulle avataan rahana maksettavia etuja varten tili S-Pankkiin, jolloin sinusta tulee myös S-Pankin asiakas. Asiakasomistajana saat S-Pankin Visan ilman vuosi- tai kuukausimaksua. Varsinaisen S-Etukortin saat kotiisi noin kahden viikon kuluessa. Tutustu asiakasomistajan etuihin.

Voit liittyä asiakasomistajaksi ja avata S-Pankin palvelut joko verkossa tai S-mobiilisovelluksessa seuraavin ehdoin:

  • olet täysi-ikäinen
  • sinulla on voimassa oleva osoite Suomessa
  • sinulla on suomalainen henkilötunnus
  • sinulla on verkkopankkitunnukset (osuusmaksun maksamiseen ja tunnistautumiseen)

Huom! S-mobiilin kautta voit liittyä asiakasomistajaksi vain, kun lataat sen uutena sovelluksena puhelimeesi. Jos sovellus on jo käytössäsi, voit liittyä verkkopalvelun kautta.

Alle 18-vuotiaan puolesta asiakasomistajasopimuksen allekirjoittavat hänen edunvalvojansa. Jäseneksi liittyessä avataan myös etujen maksutili S-Pankkiin.