Sisältöön

Myymälänouto

Tilaa tuotteet verkosta ja nouda ostoksesi valitsemastasi myymälästä 1–4 arkipäivän sisällä tilauksesta, ilman toimituskuluja!

 

Ostaminen käy kätevästi

Valitse kassalla "Nouto myymälästä" sekä myymälä. Siirry sen jälkeen maksutavan valintaan ja tee tilaus loppuun.

Huomioithan, että tuotteiden saatavuudessa voi olla rajoituksia. Verkkokaupan kassalla tilauksen tuotteet tarkistetaan ja toimitustavaksi tarjotaan myymälänoutoa, mikäli tilauksen kaikki tuotteet soveltuvat siihen. 

Myymälänouto on saatavilla Sokos Helsingin, Tampereen, Oulun ja Vaasan tavarataloissa. Palvelua laajennetaan uusiin myymälöihin jo syksyn 2024 aikana.

Kun tilauksesi on noudettavissa

Kun tilauksesi on noudettavissa, lähetämme sinulle saapumisilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä. Tekstiviestillä saamistasi ohjeista selviää, mistä voit noutaa tilauksesi. Lokerikon lisäksi tilauksia voidaan luovuttaa myymälän palvelupisteellä tai kassalla. Tilauksesi säilytysaika on 7 päivää.

  • Nouto palvelupisteeltä tai kassalta: näytä sähköpostista löytyvä QR-koodi tai kerro tilausnumerosi henkilökunnalle.
  • Nouto lokerikosta: skannaa sähköpostista löytyvä QR-koodi tai syötä lokerokoodi kosketusnäytölle.

Huomioithan, että juhlapyhät ja myymälöiden omat aukioloajat voivat vaikuttaa toimitus- ja noutoaikoihin. Tarkista myymälöiden aukioloajat.

 

Hyvä muistaa:

  • Varmista Bonukset! Ennen kuin tilaat, tarkista että olet kirjautunut sisään verkkokauppaan ja liittänyt S-Etukortin tiliisi.
  • Myymälänoudolla tilatuilla tuotteilla on ilmainen 30 päivän palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, voit tehdä palautuksen ”Tilauksesi verkkokaupasta on matkalla” -sähköpostiviestistä löytyvällä palautuslinkillä. Kiinnitä paketin mukana tullut Postin palautusosoitetarra paketin päälle. Voit tämän jälkeen palauttaa lähetyksen haluamaasi Postin palvelupisteeseen. Lue lisää palautuksesta.
  • Jos haluat vaihtaa tuotteen, palauta tilaamasi tuote palautusohjeiden mukaan ja tee uusi tilaus verkkokaupassa.
  • Verkkokauppatilauksen tilausvahvistus toimii takuukuittina tuotteille, joilla on valmistajan myöntämä takuu. Erillistä takuukuittia ei siis toimiteta tilauksen mukana.

Jäikö kysyttävää? Katso verkkokaupan usein kysytyt kysymykset.