Sisältöön
Rahua

Rahua Legendary Amazon Oil™ hiusöljy 47 ml

58,90 €
1 253,19 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä ainutlaatuinen Rahua® sekoitus ilmankevyitä kasvi- ja kukkaisöljyjä – ei silikoneja – tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät ja estävät kihartumista.

Amazonilta saatavat Rahua, Sacha Inchi, ja Morete öljyt imeytyvät syvälle hiukseen vahvistaen ja tervehdyttäen. Nopeasti imeytyvä ja erittäin elvyttävä öljy estää tehokkaasti hiusten lentelyn, korjaa kaksihaaraisia ja lisää kiiltoa. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön.

Hoito juurista latvoihin: Levitä kaksi pumppupainallusta puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin hiusten keskivaiheilta latvoihin. Anna kuivua tai kuivaa kuivaajalla. Hiusten korjailuun tai paikallisesti: käytä aina tarvittaessa kuiviin hiuksiin.

100 % luonnollinen, 100% Vegaani, 100% gluteiinivapaa, 100% ilman synteettisiä aineita.

Tuotetiedot
Ainesosat

Organic Calendula Officinalis Flower Oil, Organic Decolorized Aloe Barbadensis Leaf Oil, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Oil, Organic Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Mauritia Flexuosa (Morete) Fruit Oil, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil, Aroma, Gardenia Jasminoides (Gardenia Enfleurage) Oil.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0859528006496