Sisältöön
Estée Lauder

Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Renewal Retinol Treatment seerumi 30 ml

128,00 €
4 266,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä retinolihoito antaa välittömästi iholle hehkuvamman ilmeen ja pehmeämmän tunteen samalla, kun ihosi alkaa kiihdyttämään sen omaa luonnollista solujen tuotantoa ensimmäisestä päivästä lähtien.

Estée Lauder tutkimus tuo sinulle patentoitua, modernia, ihon pintaa parantavaa hoitoa, jossa suuri määrä tehokasta Retinolia, joka on yhdistetty stabilisoituun kuljetussysteemiin aikaansaadaksemme optimaalisen yhdistelmän tehokkuutta ja miellyttävyyttä.

Tuote sisältää myös suojaavia antioksidantteja, täyteläistävää Hyaluronihappoa ja kollageenin vahvistajia, auttaakseen ihoa saamaan tasaisemman, vähemmän juonteikkaan ilmeen. Ajan kuluessa rypyt ovat häivyttyneet, ihon sävy on tasaisempi ja pigmenttimuutokset ovat huomattavasti häivyttyneet.

Mitä pidempään tuotetta käytät, sitä virheettömämmältä ihosi tulee näyttämään. Uudistuminen on uskomatonta, mutta totta.

Käyttö: Hiero herneen kokoinen määrä puhtaalle, kuivalle iholle iltaisin. Levitä Estée Lauder kosteusvoiteesi tuotteen päälle. Ensimmäisillä käyttökerroilla käytä joka toinen yö ja sen jälkeen hiljattain siirry käyttämään tuotetta joka ilta. Käytä aurinkosuojaa ja vältä auringolle altistumista käyttäessäsi hoitoa ja viikko sen lopettamisen jälkeen.

Vältä tuotteen joutumista silmänympärysalueelle. Muista käyttää aurinkosuojaa ja välttää auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen lopettamisen jälkeen.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

0887167357433