Sisältöön
WE CARE ICON.

WE CARE ICON. In Love Glow Palette korostuspaletti 12,5 g

19,90 €15,92 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

WE CARE ICON.in tuotevalikoima uudistuu vuonna 2024.

WE CARE ICON. In Love Glow Palette ylellinen korostuspaletti tuo vastustamatonta hehkua kasvoillesi. Kolme erilaista puuterimaista korostustuotetta. Silkinohuen highlighter valopuuterin avulla tuot kuulasta hehkua vaivattomasti kasvoille. Valoaheijastavat pigmentit kirkastavat meikin ja antavat luonnollisen tasaisen pinnan. Monikäyttöistä Glow helmiäishohdetta voit käyttää niin näyttävänä luomivärinä kuin strobing meikin teossa. Hienostunut ruusukullansävy sopii kaikille ihosävyille. Näyttävällä Sparkle kimallesävyllä viimeistelet hehkuvan juhlameikin. Paletin avulla teet helposti niin luonnollisen kuulaan meikin arkeen kuin näyttävän säihkyvän meikin juhlaan. Korostaa tilanteen mukaan kasvojen parhaita puolia. Helposti levittyvien korostussävyjen koostumus on hienojakoinen, satiinisen pehmeä ja miellyttävän tuntuinen kasvoilla. Levitä tuotetta WE CARE ICON. meikkisiveltimellä kasvoille kohtiin, joita haluat korostaa mm. poskipäille, kulmaluille, amorinkaareen ja nenänvarteen. Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja. Sopii myös herkälle iholle.

Tuotetiedot
Väri

Forever Rose Gold

Koko

12.5G

Alkuperämaa

Italia

Valmistuttaja ja valmistuttajan yhteystiedot

SOK, PL 1, 00088 S-ryhmä, sokos.fi

Materiaali

HAJUSTEETON, PARABEENITON

Tuotekoodi

6412988652203

Arviot (15)

arvosana3,8/5

 • arvosana5/5

  Heli

  Täydellinen highlight paletti

  Tämä ja tummempi samanlainen paletti ovat molemmat loistavia. Tässä vaaleammassa on mattainen kivipuuterimainen korostussävy contourin tapaan tuomaan valoa kasvoille, keskellä UPEA samettisen helmiäinen korostusväri ja reunassa enemmän glitterisempi korostyssävy. Kaikki näistä asettuu iholle upeasti ja on mielestäni laadultaan jopa parempi kuin jotkut brändimeikit. Minulla on paljon jo meikkejä, mutta tämä jäi meikkiöydälle käyttöön. Vahva suositus. Tummemmassa paletissa on yksi sävy tästä poiketen voidemainen.

 • arvosana5/5

  MMEHVahvistettu osto

  Luottopaletti erinomaiseen lopputulokseen

  Ostin jo toisen samanlaisen korostuspaletin, sillä tulos tällä on kerrassaan erinomainen. Mukana kolme erilaista korostusväriä, joita voi käyttää yksinään tai yhdessä. Ehdoton lempparini on keskimmäinen "glow", jota käytän joka kerta meikatessani ja lisäksi erityistilanteissa käytän vielä "Sparkle:a", jolla saan varmasti aikaan kauniin meikin ja hieman glitteriä kasvoille.

 • arvosana5/5

  KipeeVahvistettu osto

  Tää oli paras ostos

  Pitkä kestoinen on hyvä laatu

 • arvosana4/5

  Ufo14Vahvistettu osto

  Hyvä hinta-laatusuhde

  Ostin tuotteen testiin tovi sitten ja ollut lähes päivittäisessä käytössä. Soveltuu hyvin luonnonmukaisen meikin aikaansaamiseen, hillitty päivänvalossa, joten sopii käyttööni hyvin.

 • arvosana5/5

  MuikkeliVahvistettu osto

  Super hyvä!

  Ekan kerran ostin tämän kolmisen vuotta sitten, ja nyt muutama kuukaus sain uudestaan lahjaksi. En tiedä parempaa highlighter palettia, tämä hakkaa mennen tullen Nyxit, Maybellinet, Jeffree Starit yms. Tällä saa intensiivistä, mutta myös todella luonnollista korostusta kasvoille.

Ladataan