Sisältöön
Nainen juhla-asussaNainen juhla-asussa

Kolme ideaa naisten juhlapukeutumiseen

Kokosimme kolme eri tyyliä juhlapukeutumiseen. Juhlapukeutuminen tarjoaa loistavan tilaisuuden ilmaista omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Olitpa sitten romanttinen sielu, kukkamekon ystävä tai elegantin jakkupuvun kannattaja, nämä tyylit tarjoavat ideoita juhla-asuusi. Tutustu lookeihin, inspiroidu ja löydä oma tyylisi!

Osta naisten muotia

Tutustu naisten juhlamuotiin

Osta naisten kenkiä

Nainen pastellinsävyisessä kukkikkaassa mekossa, sininen laukku kädessä ja pastelliset korkokengät jalassa.

1. Romanttinen ja leikkisä frillamekko

Jos rakastat romanttisia yksityiskohtia ja naisellisia leikkauksia, valitse frillamekko. Hennon pastellisen kukkakuvioinen ja a-linjainen frillamekko sekä hienostunut rusettivyö luovat viehättävän ilmeen juhlapukeutumiseen. Tämä mekko on täydellinen valinta niille, jotka haluavat säteillä kevään raikkautta. Yhdistä tyyliin pastelliset korkokengät ja värikäs pikkulaukku, jossa kulkee mukana niin aurinkolasit kuin muutkin juhlissa tarvittavat tavarat.

Osta mekkoja

Osta laukkuja

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Kuvassa nainen kukkamekossa ja valkoinen laukku kädessä

2.Värikäs kukkamekko

Erilaiset kukkaprintit pitävä pintansa vuodesta toiseen. Eikä ihme, sillä kukkaprintti sopii loistavasti kesään. Valitse kevyt ja ilmava mekko, joka hurmaa kauneudellaan ja energiallaan. Yhdistä mekkoon valkoinen juhlalaukku ja valkoiset juhlakengät, jotka tuovat raikkautta ja kontrastia kokonaisuuteen. Tämä tyyli henkii raikkautta ja iloa ja se sopii täydellisesti erilaisiin kesäjuhliin.

Osta mekkoja

Osta laukkuja

Osta koruja

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Nainen jakkupuvussa ja paljettitopissa

3. Tyylikäs ja moderni jakkupuku

Mekkojen lisäksi juhlamuodin keskiössä ihastuttaa moderni ja tyylikäs jakkupuku. Paljettipusero yhdistettynä jakkuun ja suoriin housuihin luo tyylikkään ja modernin ilmeen, joka sopii erityisesti muodollisiin tilaisuuksiin ja illallisjuhliin. Tämä tyyli on täydellinen valinta niille, jotka haluavat säilyttää tyylikkään ja hillityn ulkonäön juhlatilanteessa. Täydennä kokonaisuus samanvärisellä laukulla ja kiilakorkoisilla juhlakengillä, jotka jatkavat asun linjakasta ja tyylikästä ilmettä.

Osta naisten jakkuja ja bleisereitä

Osta naisten paitoja

Osta naisten housuja

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan