Sisältöön
Kuvassa nainen, jolla on beesi takki päällä ja takin alla vaalea paita.Kuvassa nainen, jolla on beesi takki päällä ja takin alla vaalea paita.

Kolme ideaa naisten keväiseen tyyliin

Valmistaudu kevään vaihteleviin keleihin oikeanlaisilla takeilla ja kengillä – tyyli edellä tietenkin. Kokosimme kolme eri tyyliä kevätpukeutumiseen. Tutustu lookeihin, inspiroidu ja löydä oma tyylisi!

Osta naisten muotia

Osta naisten takkeja

Osta naisten kenkiä

Osta asusteita

Kuvassa nainen, jolla on vaaleanpunainen tikkitakki, vaaleanpunainen paita, Marimekon vaaleanpunaisen sävyissä oleva laukku. Toisessa kuvassa naisella on jalassa vaaleat tennarit ja mustat housut.

1. Statement-tyyli – pukeudu rohkeasti karkkiväreihin

Kevätpukeutumisessa leikitellään väreillä. Piristä pukeutumista rohkeilla karkin värisillä vaatteilla kuten tikatuilla toppatakeilla ja neuleilla, jotka lämmittävät alkukeväänä vielä ihanasti. Yhdistä värikkään yläosan kanssa klassiset, mustat suorat housut, joissa yhdistyy mukavuus, tyylikkyys ja lämpö, ja kruunaa tyyli keväisillä tennareilla ja värikkäällä laukulla.

Kuvissa nainen, vaaleassa bomber takissa ja vaaleissa housuissa. Toisessa kuvassa näkyy toinen jalka, jossa on musta ballerina jalassa ja vaaleat housut.

2. Bomber-takin paluu – casual-tyyli kauden trendeillä höystettynä

Bomberissa yhdistyy siisti tyyli ja rento leikkaus, joka tekee siitä täydellisen takin niin rentoihin arkiasuihin kuin tyylikkäämpäänkin pukeutumiseen. Se on monipuolinen ja helppo yhdistää vaatekaapin peruspilarin, valkoisen t-paidan kanssa, sekä arkityyliin sopivien ajattomien ballerinojen kera. Höystä tyyliä trendikkäillä yksityiskohdilla, kuten leopardivyöllä, ja suojaa silmiä keväiseltä auringonpaisteelta ajattomilla ja tyylikkäillä aurinkolaseilla.

Kuvassa nainen trenssissä ja aurinkolasit rinnalla. Toisessa kuvassa vaaleat tennarit ja Marimekon laukku.

3. Skandinaavinen tyyli – minimalismia, laatua ja ajatonta eleganssia

Käytännönläheinen minimalismi sekä laadukkaat materiaalit tekevät skandinaavisesta tyylistä ajattoman ja mukavan. Astu ulos trendikkäässä ja näyttävässä Resetin trenssissä, jonka päällinen on 100 % kierrätettyä polyesteriä. Pue yllesi ylisuuri kauluspaita rentojen leggingsien ja mukavien tennareiden kanssa, sekä nappaa tavarat mukaan klassiseen käsilaukkuun. Neutraalit sävyt sopivat moneen tilanteeseen ja niitä on helppo yhdistää keskenään.